Home » Rohda’76 niet langs 9 spelers van Bodegraven

Rohda’76 niet langs 9 spelers van Bodegraven

Door Ad van den Herik | 6 oktober 2019 | Wedstrijdverslagen

Na het verlies en gelijke spel in het afgelopen seizoen, lukte het Rohda’76 ook nu niet om de volle winst te pakken tegen Bodegraven: 1-1.

Onder een aangenaam najaarszonnetje trad Rohda’76 in eigen omgeving aan tegen ‘buur’ Bodegraven. Een derby die veel toeschouwers naar De Broekvelden lokte. Die zagen de bezoekers al na 8 minuten de leiding nemen. Gerrit Hulters nam een afgeslagen bal direct op de pantoffel. Tot zijn eigen verbazing zag de Bodegraven-aanvaller de ogenschijnlijk houdbare bal onder het lichaam van doelman Nova Markarian het doel in rollen: 0-1.

De thuisclub wilde die zeperd wegpoetsen en zag na 20 minuten een kopbal van Jeroen Schouten op de paal belanden. De gelijkmaker hing in de lucht. Die kwam er ook. Aanvoerder Mitchell van Waveren mocht vanuit de eigen defensie opstomen en streepte vanaf zo’n 25 meter de 1-1 binnen. De eindstand, zo bleek later. Want nadat Mitchell van der Tier en Youri Voordouw bij de gasten na ruim een uur spelen met een rode kaart voortijdig konden douchen, wist Rohda’76 de numerieke meerderheid niet in winst om te zetten.

Komende zaterdag 12 oktober gaat Rohda’76 op bezoek bij Siveo’60. De wedstrijd in Zegveld begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Rohda-aanvoerder Mitchell van Waveren maakt een Bodegraven-aanval onschadelijk. Foto Danny de Vries