0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Winst voor de MO13-1

Winst voor de MO13-1

Door Annemiek van der Meer | 13 oktober 2019 | Wedstrijdverslagen

De meiden van de MO13-1 hebben er weer veel zin in. Ondanks alle nattigheid van afgelopen week gaat onze wedstrijd tegen VDL uit Maassluis gewoon door. Gelukkig zijn we op het kunstgras ingedeeld; verschillende andere teams zijn met een afgelasting teleurgesteld.

 

De meiden werken hard en laten een leuke wedstrijd zien. Rohda krijgt genoeg kansen, maar moet het alleen ‘even’ verzilveren. Sam lukt het vanaf het middenveld met een afstandsschot – 1-0! Esther is heerlijk aan het ballen aan de linkerkant, en de samenwerking met Sophie gaat heel erg mooi. Het kan niet uitblijven of….. en ja hoor: Esther legt de bal precies op zijn plek klaar voor Sophie die de kans prachtig in de hoek afmaakt: daar is de 2-0. Na de rust valt er een tegendoelpunt vanuit een corner. VDL ruikt kansen en zet extra aan. Maaike, op doel, doet een mooie redding. Laatste vrouw Tessel redt. Alle speelsters komen in deze wedstrijd goed aan bod en laten zien wat ze waard zijn. Dan gaat de bal weer van Esther via Joanne naar Sophie, die de 3-1 scoort. VDL houdt het spannend en maakt de 3-2. Toch is Rohda echt wel de bovenliggende partij. Sam schiet weer een keer van een afstand, en door een engeltje op de paal van VDL gaat die bal uiteindelijk net niet over de lijn. Het scheelde een half scheefstaand grassprietje, niet meer dan dat. Niet al te lang getreurd, de meiden blijven aandringen. Met resultaat: Dune weet met een lob de bal over de VDL keepster heen te schieten en bepaalt daarmee de eindstand op 4-2. Goed gevoetbald en gestreden en de drie punten blijven in huis. Coaches zijn trots op allemaal!

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie