0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ingebruikname lichtinstallatie en kunstgrasveld

Ingebruikname lichtinstallatie en kunstgrasveld

Door Ad van den Herik | 1 november 2019 | Nieuws

De nieuwe LED-lampen langs het trainingsveld en het derde veld branden al enkele weken in de avonduren. En de nieuwe kunstgrasmat kan al veel wedstrijden en trainingen afvinken. Toch wil het Rohda-bestuur de ingebruikname markeren met een officieel moment.

Dat gebeurt op donderdag 7 november om 20.00 uur in het bijzijn van de wethouders Dirk Jan Knol (sport) en Robèrt Smits (duurzaamheid) en Maurits Versteegh (kantoordirecteur Rabobank Bodegraven). De laatste vanwege de donatie van de Rabobank (Dichtbijfonds) voor de bekostiging van de LED-verlichting. De drie heren krijgen een rol bij de ingebruiknamehandelingen. Net tegen 20.00 uur zal het een paar minuten donker zijn op ons complex. Uiteraard is iedereen welkom hierbij aanwezig te zijn.

 

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie