0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 na rust ontketend

Rohda’76 na rust ontketend

Door Ad van den Herik | 3 november 2019 | Wedstrijdverslagen

Thuis tegen VEP wist Rohda’76 voor de rust geen opening te vinden in de Woerdense defensie, maar in de tweede helft waren de Bodegravers niet te houden: 5-1. Door de overtuigende driepunter passeerde Rohda’76 de opponent op de ranglijst en klom naar de zevende plek.

In de eerste 45 minuten schotelden de twee ploegen de toeschouwers een pover potje voetbal voor. Dat veranderde in wedstrijddeel twee. Rohda’76 kwam gretig uit de kleedkamer en nam vrij snel een voorsprong door captain Esli Westmaas: 1-0. Niet veel later verdubbelde invaller Anwar Boussajra de voorsprong: 2-0. Daarna ontpopte Dick van Dam zich als goaltjesdief. Hij schoot twee keer raak. Arnoud Troost maakte het kwintet treffers compleet. Vlak voor het eindsignaal mocht VEP vanaf de stip de spreekwoordelijke eer redden: 5-1.

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Alphense Boys. Die wedstrijd begint om 15.15 uur.

 

Foto-onderschrift: Na een half uur stond er nog 0-0 op het scorebord. Foto Danny de Vries

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie