0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 zoekt nieuwe trainer

Rohda’76 zoekt nieuwe trainer

Door Ad van den Herik | 13 december 2019 | Nieuws

In de zomer van 2020 komt er een einde aan de samenwerking tussen Rohda’76 en Willem van Vegten. De Alphenaar heeft er dan vijf seizoenen op zitten bij de Bodegraafse vierdeklasser. Drie jaar trainde Van Vegten de hoogste juniorenteams, de laatste twee seizoenen had hij de hoofdmacht onder zijn hoede. ,,Willem heeft bij Rohda’76 al die jaren prima werk geleverd. Hij heeft veel jonge spelers opgeleid en ingepast in het eerste elftal. We rekenen erop dat hij samen met de spelers een goed vervolg geeft aan de rest van het seizoen’’, laat voorzitter Arjan Griffioen weten. Rohda’76 bezet na negen speelronden de negende plaats met negen punten.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie