0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Winterstop

Winterstop

Door Jeugdcommissie | 18 december 2019 | Nieuws

De eerste helft van het seizoen loopt bijna ten einde. Er zijn nog een paar (inhaal)wedstrijden, maar de meeste teams zijn klaar. 

De KNVB is nu al druk bezig met de input van alle verenigingen om te kijken naar de indelingen voor de tweede helft van het seizoen. 

Maar voor het zover is, kunnen de spelers/speelsters genieten van een welverdiende vakantie. In lijn met voorgaande jaren is er ook dit jaar voor 

gekozen om in de weken rond de feestdagen geen trainingen te geven. Dit betekend dat voor alle jeugdteams deze week de laatste trainingen van 

dit kalenderjaar zijn. Vanaf maandag 23 december zijn er dus geen trainingen voor alle jeugdteams, deze beginnen weer in de week van maandag 6 januari 2020.

 

Clinic  

Vanuit de jeugdcommissie willen we iedereen dan ook alvast fijne feestdagen toewensen en hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 4 januari 2020. 

Dan vind namelijk de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats welke o.a. vooraf wordt gegaan door een voetbalclinic.  Alle spelers en speelsters van de 

JO8 tot en met de JO/MO13 worden getrakteerd op een heuse voetbalclinic door de eigen selectiespelers van Rohda’76, aanvangstijd 12:00 uur. 

Dus zet zaterdag 4 januari 2020 alvast in de agenda J.  

 

Jeugdcommissie Rohda’76  

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie