0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Arjen Linstra nieuwe trainer Rohda’76

Arjen Linstra nieuwe trainer Rohda’76

Door Ad van den Herik | 23 januari 2020 | Nieuws

Rohda’76 heeft in Arjen Linstra een opvolger gevonden voor Willem van Vegten die aan het einde van dit seizoen vertrekt. Op dit moment traint en coacht Linstra de hoofdmacht van Aarlanderveen. Daarmee behaalde hij afgelopen jaar de titel in de vierde klas. Momenteel bezet zijn elftal de tweede plaats achter koploper TAVV. De 37-jarige Koudekerker is bezig aan zijn zesde seizoen bij Aarlanderveen. Eerder was hij jeugdtrainer en -coördinator bij Koudekerk en Bernardus. Als speler kwam Linstra uit voor Koudekerk, ROAC en Lugdunum. ,,Met de keuze voor Rohda’76 heb ik mijn hart en gevoel gevolgd. Altijd als ik hier kwam, vond ik Rohda’76 een mooie club en hoopte daar nog een keer trainer te kunnen worden. Nu deed die kans zich voor en viel dat mooi samen’’, verklaart Linstra zijn besluit. De nieuwkomer omschrijft zichzelf als een enthousiaste, bevlogen en gedreven trainer die na de zomervakantie graag aan de slag gaat met de jeugdige Rohda-selectie.

Voor het nieuwe seizoen zoekt Rohda’76 nog een assistent voor Linstra, iemand die de training en coaching van het tweede elftal voor zijn rekening gaat nemen.

 

Foto-onderschrift: Voorzitter Arjan Griffioen (l) en trainer Arjen Linstra ondertekenen het contract. Foto André van Egdom.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie