0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jeugdig Rohda’76 over de knie

Jeugdig Rohda’76 over de knie

Door Ad van den Herik | 20 januari 2020 | Wedstrijdverslagen

In de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe kalenderjaar hoefde Rohda’76 maar 39 minuten in actie te komen. In en tegen Kamerik stonden de Bodegravers voor de opdracht om een 2-1 achterstand weg te poetsen. Dat lukte niet. Sterker nog, Rohda’76 ging kansloos ten onder: 4-1.

Het elftal van de absente trainer Willem van Vegten – Freek van Leeuwen verving hem – wekte geen moment de indruk dat het de op 14 december opgelopen achterstand kon wegpoetsen. Het tussentijds sterk verjongde team bleek niet in staat de bal in de ploeg te houden. Daardoor had de keeper van Kamerik een makkelijk middag. Dat gold niet voor Rohda-doelman Renaldo van Poelgeest. Hij verving de geblesseerde Nova Markarian en moest twee keer de gang naar het net maken. Slechts twee keer, want de thuisclub kreeg nog voldoende kansen om Rohda’76 nog meer pijn te doen.

Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Zwammerdam, de nummer twee van de ranglijst.

 

Foto-onderschrift: Werk aan de winkel in de Rohda-verdediging. Foto Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie