0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nacht van Rohda: 10-11 april

Nacht van Rohda: 10-11 april

Door Annemiek van der Meer | 28 januari 2020 | Nieuws

Doe eens gek: Blijf slapen bij Rohda’76! Vlak voor Pasen, op vrijdag 10 april, kan het! Dan organiseren we de Nacht van Rohda, speciaal voor alle spelers en speelsters van de JO/MO15, JO14, JO/MO13, JO12. Veel activiteiten, allemaal in het teken van het EK voetbal van deze zomer. We doen een voetbalcircuit, gaan een onderling toernooi voetballen, hebben alle tijd om lekker te chillen samen. Maar we doen ook een spannende night walk! En neem je slaapzak maar mee, want slapen mag je ook op ons Broekveldencomplex. Met je hele team. Inschrijven kan vanaf volgende maand. Maar zet het nu alvast op je kalender: vanaf vrijdagmiddag 10 april tot en met zaterdagochtend 11 april dompelen we je helemaal onder in EK-voetbalsfeer

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie