0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 luidt het nieuwe jaar in

Rohda’76 luidt het nieuwe jaar in

Door Ad van den Herik | 5 januari 2020 | Nieuws

Op het gebied van duurzaamheid boekt Rohda’76 goede progressie. De veldverlichting is vervangen door LED-lampen en in de kantine liet de vereniging in 2019 dubbel glas plaatsen. Bovendien liggen er plannen klaar om de accommodatie de komende jaren verder te verduurzamen. Dat zei voorzitter Arjan Griffioen in een bomvolle kantine tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 4 januari. Verder sprak de preses de hoop uit dat de prestatiecurve van het eerste elftal meer naar boven toe gaat bijbuigen. Ook stipte Griffioen in zijn nieuwjaarstoespraak het vrijwilligerswerk aan. Hij rekende voor dat maar liefst 200 van de ruim 500 leden in meer of mindere mate vrijwilligerswerk verrichten. En dat verdient een groot compliment.

Aan de nieuwjaarsbijeenkomst ging in de ochtenduren een clinic voor de jeugd van 8-13 jaar vooraf, verzorgd door spelers van de selectie. Begin van de middag was het de beurt aan de ‘golden oldies’. Een wedstrijd tussen twee elftallen van spelers die in het verleden uitkwamen voor het eerste elftal. Een gemêleerd gezelschap. De 74-jarige Jan Krol was ‘by far’ de oudste. Met zijn 26 jaar mocht Tim van der Werf zich de jongste afzwaaier van het vlaggenschip noemen.

na de clinic kregen de spelers van de selectie die de clinic verzorgt hebben een lekkere lunch

Foto’s: golden oldies en impressies van de nieuwjaarsbijeenkomst

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie