0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Eerste punten op zak

Eerste punten op zak

Door Annemiek van der Meer | 9 februari 2020 | Nieuws

De meiden van Stolwijk komen vandaag bij Rohda op bezoek. Omdat we een paar speelsters moeten missen voetbalt Rolinde vandaag met ons mee. Zo hebben we toch nog altijd een reserve speelster op de bank, en dat is best welkom. Want de meiden gaan vandaag helemaal tot het gaatje. En dan is het toch wel prettig als je af en toe even kan wisselen. Omdat je een goeie afdruk van een nop in je knie hebt staan. Of omdat je bijna omtolt van vermoeidheid. Of omdat je uit enthousiasme een net te grote dosis van je astma medicijn naar binnen puft, dat voelt ook niet lekker. Dan is het handig als je even een paar minuten extra kan herstellen. Maar als je na een prachtige duik sterretjes ziet of je krijgt geen lucht meer, je hebt vlekken in je gezicht van de inspanning of je hebt een zweetsnor op je bovenlip – nou, dan kan je gewoon blijven gaan hoor! Dat is de instelling die de toppers van de MO13-1 vandaag met volle overtuiging vasthouden. En dat levert succes op! Na een vrij snelle 0-1 achterstand houden de Rohda-meiden goede moed. De verdediging staat onder druk, maar bezwijkt niet. In de tweede helft wordt de inspanning wat meer beloond. De aansluiting met het middenveld en de aanvalsters verloopt wat makkelijker. En dan neemt Sam een corner en verrast daarmee de keeper: in één keer krult ze de bal in het doel en de stand is gelijk. Een aanval van Stolwijk wordt goed geblokt door Tessel, die de bal vervolgens met een verre pass in de voeten van Rolinde legt. Zij profiteert maximaal van deze kans en ze scoort! Nog een kwartier lang blijft het spannend, maar het blijkt toch echt het winnende doelpunt. Met de 2-1 eindstand op het scorebord is dit de eerste overwinning van het jaar. Heel verdiend, want alle meiden hebben er echt hard voor gewerkt!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie