0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO13-1 laat punten liggen

MO13-1 laat punten liggen

Door Annemiek van der Meer | 2 februari 2020 | Wedstrijdverslagen

De derde competitiewedstrijd van dit jaar spelen de meiden van de MO13-1 uit tegen Cabauw. Het wordt eindelijk eens tijd om weer een wedstrijd te gaan winnen. Met de goede wedstrijd van vorige week in het achterhoofd – tegen Berkel werd super goed gespeeld maar nét verloren – beginnen de meiden deze week vol zelfvertrouwen. Dat is te zien aan de eerste helft. Het spel speelt zich vooral af op de helft van Cabauw. Het is wachten op het eerste Rohda doelpunt. Maar we wachten wel erg lang. Tot een uitbraak van Cabauw plots een doelpunt geeft. Met 1-0 voor Cabauw gaan we de rust in. Tegen de verwachting in, dus. Er wordt nog niet getreurd, maar het is niet waar we op gerekend hadden. De tweede helft moet dan maar verandering brengen. Toch blijkt dan dat de meiden zich laten imponeren. Cabauw zet in die tweede helft juist door. Het wordt 2-0 en zelfs 3-0. Een overduidelijke handsbal van Cabauw in hun eigen doelgebied wordt door de scheidsrechter weg gewuifd. Het had ons een tegendoelpunt op moeten leveren. Maar echt geholpen had het niet meer. Aardig teleurgesteld lopen we terug naar de kleedkamer. Nog steeds geen punten binnen gehaald dit jaar. Maar de kansen gaan vast nog keren!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie