0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Prachtig potje

Prachtig potje

Door Annemiek van der Meer | 16 februari 2020 | Wedstrijdverslagen

De competitie ligt een paar weken stil, en dat geeft een mooie gelegenheid om leuke oefenwedstrijden te spelen. Daarom hebben we vandaag een date met de jongens van de JO13-1, van coach Lars die ook de meiden van de MO13 traint. Verschillende meiden zijn er echt zenuwachtig over, want ja, maandag komen ze die jongens op school ook weer tegen…. Onder de bezielende leiding van scheids Rob Barendrecht wordt het een mooie wedstrijd. Goed voor de wedstrijdhardheid, goed voor de mentaliteit. Tja, we hebben nog niet gewonnen. Het werd 1-7. Maar zeker de tweede helft geven de meiden goed partij. Er is ruimte voor verbetering, wie weet komt er nog wel een revanche-wedstrijd!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie