Home » Rohda’76 kan geen vuist maken

Rohda’76 kan geen vuist maken

Door Ad van den Herik | 9 februari 2020 | Wedstrijdverslagen
In Woerden kon Rohda’76 tegen VEP in aanvallend opzicht niks forceren. Zowel de thuisclub als de Bodegravers betrokken vanaf het eerste fluitsignaal de defensieve stellingen. ,,Dus’’, analyseerde Tygo Zwaan na afloop: ,,het elftal dat als eerste zou scoren, zou de wedstrijd winnen’’. En dat doelpunt viel voor Rohda’76 aan de verkeerde kant. De gastheren wisten in de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd te maken: 1-0. ,,We hebben weinig weggegeven, maar zelf ook weinig gecreëerd’’, voegde Zwaan nog aan zijn wedstrijdbeschouwing toe.
In de tweede helft kreeg Jeroen Schouten de kans op de gelijkmaker, maar de aanvaller wist niet tot een geslaagde afronding te komen. Dus keerde Rohda’76 met lege handen huiswaarts.
Komende zaterdag 15 februari komt NSV’46 uit Noorden op bezoek. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.