0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 spekkoper met punt

Rohda’76 spekkoper met punt

Door Ad van den Herik | 2 februari 2020 | Wedstrijdverslagen

Na de sensationele 1-2 overwinning bij Zwammerdam, kwam Rohda’76 nu niet verder dan 3-3 tegen Zevenhoven. En met dat resultaat mocht het jeugdige team van Willem van Vegten niet mopperen. De blauwwitten keken halverwege de tweede helft nog tegen een 3-1 achterstand aan, maar knokten zich terug naar een puntendeling.
De twee ploegen kwamen niet tot oogstrelend voetbal. Het iets betere Zevenhoven nam na een corner een 0-1 voorsprong. Op slag van rust kreeg de thuisclub een vrije trap. Die kwam terecht bij Joppe van Veldhuizen en via diens voet caramboleerde de bal in het doel: 1-1.
In het eerste deel van de tweede helft liet de Rohda-defensie zich twee keer in de luren leggen. Eerst door slap verdedigen (1-2) en even later opnieuw uit een hoekschop (1-3). Met zijn tweede doelpunt van de middag bracht Van Veldhuizen de spanning terug (2-3) en vlak voor tijd schoot Daniël Poot zijn ploeg naast Zevenhoven: 3-3.
Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij VEP. De wedstrijd in Woerden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Vlak voor tijd kwam Rohda’76 langszij tegen Zevenhoven.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie