0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wedstrijd verslag JO15-2

Wedstrijd verslag JO15-2

Door Carl Vlasveld | 23 februari 2020 | Wedstrijdverslagen

in een spannende wedstrijd speelde jo 15-2 gelijk 4-4 tegen de leeftijdgenoten uit Bendhuizen met enkele gastspelers en veel wind ,Ging deze wedstrijd gelijk op ,En hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht, Af en toe werd er goed  gecombineerd door de mannen van  Piet ,V de rust ging in met een 0-1 achterstand Maar gelijk van af de aftrap maakte Rohda gelijk 1-1 na ong,,7 min. werd het door een mooi afstand schot 2-1 maar nog geen 2min; later was de stand weer gelijk En zo ging het door en bleef het spannend wie de pot naar zich toe zou trekken Maar bijde ploegen konden dus geen winst bij schrijven En zo ging het van  3-2    3-3      3-4 en de mannen van  Rohda76 hadden het laatste woord 4-4.En zo kwam een einde aan deze leuke oefenpotje voetbal En konden de jongens het carnaval in  En op 14 maart is hun volgende competitie wedstrijd thuis tegen RVC33 en kunnen ze hun koppositie verstevigen tegen de nr 2 aanvang 8.30 uur


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie