0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » AED direct bij de hand

AED direct bij de hand

Door Ad van den Herik | 17 maart 2020 | Nieuws
Uiteraard beschikt Rohda’76 over een AED (Automatische Externe Defibrillator). Je weet wel, zo’n draagbaar apparaat dat een arts of EHBO’er gebruikt bij iemand die een hartstilstand heeft. Het apparaat helpt het hart weer op gang te brengen en normaal te laten kloppen.
Tot voor kort lag de AED in de kleedkamer van de scheidsrechters. Rob Barendrecht merkte terecht op dat dit niet handig is, omdat deze kleedkamer soms op slot zit om de eigendommen van de scheidsrechters te beschermen. Gelukkig wilde de gemeente Bodegraven-Reeuwijk meehelpen om het probleem op te lossen. Die gaf Rohda’76 een buitenkast in bruikleen. Maarten Ouwendijk heeft die gemonteerd en nu hangt de kast met AED aan de buitenwand naast de kleedkamer van de scheidsrechters. En om te voorkomen dat dit belangrijke hulpmiddel wordt gepikt of vernield hangt die precies in het zicht van de beveiligingscamera.
We inventariseren nog wie er binnen de vereniging bevoegd is het apparaat te mogen gebruiken. Vanzelfsprekend hopen we dat dit nooit nodig zal zijn.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie