0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ga niet op de velden!

Ga niet op de velden!

Door Arjan Griffioen | 18 maart 2020 | Nieuws
Beste ouders, jongens en meisjes,
Nederland verkeert in een zeer ernstige crisis. Toch lijkt nog niet ieder Rohda-lid zich daar volledig van bewust te zijn. Dat leggen we graag uit en we hopen dat iedereen meehelpt om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Want daar hebben we het over. Jij kunt met jouw gedrag het verschil maken. Misschien niet voor jezelf, maar wel voor kwetsbare ouderen of personen met een gebrekkige gezondheid.
Beperkende maatregelen
Het kabinet heeft besloten tot en met 6 april de scholen te sluiten. Op die manier wil het een concentratie van jongeren op dezelfde plek voorkomen. En dat helpt dan weer om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook sportverenigingen gelden er beperkende maatregelen. Daarover heb je al een brief ontvangen van ons bestuur.
Het mag niet
Rohda’76 volgt daarmee de besluiten van het kabinet en de KNVB. Geen wedstrijden en geen trainingen tot en met 6 april. Die maatregelen zijn er niet voor niets. Helaas zie we nu dat er overdag grote groepen jongeren – ook Rohda-leden – over het hek klimmen om te voetballen. We begrijpen dat je graag een balletje trapt, maar dat mag niet. Het mag al niet zonder coronavirus, maar nu zeker niet. Rohda’76 riskeert zelfs een boete als er ondanks de ‘lock down’ van ons complex, toch wordt gevoetbald. Nogmaals, je brengt de gezondheid van anderen in gevaar. Die van kwetsbare opa’s en oma’s of een zieke tante.
Blijf weg van de velden
Kortom, blijf in ieder geval tot en met 6 april weg van de velden. Ouders/verzorgers spreek je kinderen hierop aan. Jongens en meisjes: vertel het ook tegen vrienden en vriendinnen. Blijf weg van ons voetbalcomplex.
Wij vinden dat hier ook een taak is weggelegd voor de gemeente en politie. Die maken wij daarom deelgenoot van deze situatie.
Met sportieve groet,
Arjan Griffioen, voorzitter Rohda’76

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie