0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwe trainers presenteren zich aan de selectie

Nieuwe trainers presenteren zich aan de selectie

Door Ad van den Herik | 5 maart 2020 | Nieuws

De spelers die volgend seizoen in beeld zijn voor het 1e en 2e elftal, hebben woensdag 4 maart kennis gemaakt met de nieuwe trainers. Arjen Linstra (rechts op de foto) volgt deze zomer Willem van Vegten op, Peter van Holstein neemt bij het 2e elftal het stokje over van Freek van Leeuwen.
De twee nieuwe coaches stelden zich voor en lichtten hun eigen cv toe. ‘Strakke lijnen en duidelijkheid’, daar houden Arjen en Peter van. En prestaties. Arjen legde uit dat hij werkt volgens het principe van de 8 p’s: plezier, passie, presteren, punten, periode, promotie, platte kar en pils.
De voorbereiding op het nieuwe seizoen ziet er anders uit, dan de Rohda-voetballers tot nu toe gewend waren. De aftrap voor het nieuwe voetbaljaar begint al op dinsdag 23 juni. Tot 9 juli trainen de spelers twee keer per week. Daarna volgt het zomerreces om vervolgens op donderdag 6 augustus weer aan de slag te gaan.
Na deze presentatie van beide trainers vulden de spelers een zogenaamd kennismakingsformulier in. Op die manier krijgen de trainers alvast inzicht in de ambities en achtergronden van de individuele spelers. Op dinsdag 16 juni komen trainers en spelers nog een keer bij elkaar om de puntjes op de i te zetten en om goede afspraken te maken.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie