0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jeugdig elan spat van de Rohda-selectie af

Jeugdig elan spat van de Rohda-selectie af

Door Ad van den Herik | 28 april 2020 | Nieuws

Gelukkig hebben ook enkele geroutineerde voetballers zich als nieuw selectielid gemeld bij Rohda’76. Die ervaren krachten kan de clubtop goed gebruiken, want de selectie telt voor het voetbalseizoen 2020-2021 vooral veel jeugdig talent. Van de 35 spelers zijn er maar liefst 22 in 2000 en latere jaren geboren.
In de achterliggende periode hebben de trainers Arjen Linstra (1e) en Peter van Holstein (2e), samen met de technische commissie, gesprekken gevoerd met de beoogde selectiespelers. Dat heeft tot de onderstaande namenlijst geleid. Die is overigens niet in beton gegoten, omdat er met enkele spelers nog verkennende gesprekken plaatsvinden. Arjen Linstra daarover: ,,Er is nog ruimte in deze talentvolle spelersgroep, dus kandidaten kunnen zich nog altijd aanmelden.’’ Half juni maken de trainers en de technische commissie de definitieve lijst op.

1. Rick Baelde
2. Herman Berends
3. Siedrik Berends
4. Victor Blok
5. Anwer Boussajra
6. Niels Bovenhuis
7. Guido van Daalen
8. Samuel van Dam
9. Jasper van Diemen
10. Dave van der Heijden
11. Steven Holthuijsen
12. Tim van IJperen
13. Tim van Jaarsveld
14. Daniel van Leeuwen
15. Lars van der Lugt
16. Robin de Mooij
17. Chris Moors
18. Renaldo van Poelgeest
19. Daniel Poot
20. Jeroen Schouten
21. Jorg Schreuder
22. Luc Spannemaker
23. Wessel Sterk
24. Martijn Straver
25. Julian Tamse
26. Dinant Treur
27. Niels Valk
28. Joppe van Veldhuizen
29. Johan Verdoold
30. Vincent Vermeer
31. Rick Vogels
32. Pim de Vries
33. Mitchell van Waveren
34. Jeroen van der Zanden
35. Tygo Zwaan

Foto-onderschrift: Jeroen Schouten is weer een van de selectiespelers


Laatste nieuwsberichten

Jeugd mag blijven trainen, verdere beperkingen voor senioren

5 november 2020 | Corona updates | Nieuws

Helaas, het is al winterstop. De competitie voor zowel jeugd als senioren wordt op z’n vroegst op zaterdag 16 januari 2021 hervat. In dat geval is het de bedoeling dat we tot eind juni 2021 doorvoetballen. Jeugd Maar goed, zover is het nog niet. Tussentijds kan er nog van alles gebeuren. Voor nu geldt dat…

Oeuvreprijs voor Arie Plomp bij Rohda’76

24 november 2020 | Nieuws

Arie Plomp is maandag 23 november benoemd tot vrijwilliger van het jaar bij Rohda’76. De onderscheiding voor het 78-jarige erelid geldt vooral als een oeuvreprijs. Want wie de conduitestaat van de nijvere vrijwilliger uitpluist, komt tot een indrukwekkende opsomming. Tal van functies Als medeoprichter stond zijn naam op het geboortekaartje van Rohda’76. In bijna 45…

Korte impressie van de algemene ledenvergadering

24 november 2020 | Nieuws

Een kleine 20 betrokken leden zetten hun naam op de presentielijst van de algemene ledenvergadering (in coronaproofsetting) op maandag 23 november 2020. De aanwezigen hielden een minuut stilte voor de (oud)leden die Rohda’76 zijn ontvallen, te weten Jan Blijleven, Arie Blijleven, Ruben Plu, Piet Groot en Piet den Boer. Lief en leed liggen dicht bij…

ALV van 23 november in de kantine

21 november 2020 | Nieuws

Het hing er nog in welke vorm de algemene ledenvergadering van maandag 23 november zou worden gehouden: in de kantine of online. Omdat zich minder dan 30 leden hebben aangemeld, vindt de vergadering ‘gewoon’ in de kantine plaats. Uiteraard houden de aanwezigen een onderlinge afstand van 1,5 meter aan. Secretaris Piet Spannemaker heeft een setje…

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie