0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Selectiespeler inspireren elkaar met ‘trainfies’

Selectiespeler inspireren elkaar met ‘trainfies’

Door Ad van den Herik | 30 april 2020 | Nieuws

,,Het leeft wel bij de spelers, die filmpjes’’, glundert Arjen Linstra. Rohda’s nieuwe trainer heeft het over de ‘homevideo’s’ die de selectiespelers van zichzelf maken. Dat werkt als volgt: een speler laat in een kort filmpje zien wat hij doet om fit te blijven in deze coronatijd. Duurlopen, intervaltraining, wielrennen, touwtje springen, opdrukken, jongleren. Noem maar op. Aan het eind van het filmpje nomineert de betreffende speler een ploeggenoot die vervolgens op zijn beurt weer op beeld vastlegt hoe hij zijn lichaam ‘in shape’ houdt. De filmpjes verschijnen in de nieuw aangemaakte groepsapp van de selectie voor het seizoen 2020-2021. Bovendien vormt het beeldmateriaal een prima middel voor nieuwkomers om zich voor te stellen aan hun toekomstige teamgenoten.
Mitchell van Waveren maakte de eerste ‘trainfie’. Daarop zien we de Rohda-captain bezig aan een duurloop ter hoogte van ons sportpark De Broekvelden, volgens Mitchell ‘het mooiste voetbalcomplex van de regio’. Linstra en Peter van Holstein, de nieuwe trainer van het 2e elftal, zijn enthousiast over deze geïmproviseerde presentatie. ,,Wij hopen dat de spelers elkaar aansteken om zo fit mogelijk aan de start van het nieuwe seizoen te staan.’’
Zelf werkt Linstra aan zijn fysieke fitheid door op de fiets naar zijn werk te gaan en te voetballen met zijn zoon.
Voor juni staat er voor de selectie nog een aantal veldtrainingen op het programma. Vanwege de coronacrisis is het nog niet zeker of die door mogen gaan.

Bekijk hier enkele trainfies.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie