0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Selectiespeler inspireren elkaar met ‘trainfies’

Selectiespeler inspireren elkaar met ‘trainfies’

Door Ad van den Herik | 30 april 2020 | Nieuws

,,Het leeft wel bij de spelers, die filmpjes’’, glundert Arjen Linstra. Rohda’s nieuwe trainer heeft het over de ‘homevideo’s’ die de selectiespelers van zichzelf maken. Dat werkt als volgt: een speler laat in een kort filmpje zien wat hij doet om fit te blijven in deze coronatijd. Duurlopen, intervaltraining, wielrennen, touwtje springen, opdrukken, jongleren. Noem maar op. Aan het eind van het filmpje nomineert de betreffende speler een ploeggenoot die vervolgens op zijn beurt weer op beeld vastlegt hoe hij zijn lichaam ‘in shape’ houdt. De filmpjes verschijnen in de nieuw aangemaakte groepsapp van de selectie voor het seizoen 2020-2021. Bovendien vormt het beeldmateriaal een prima middel voor nieuwkomers om zich voor te stellen aan hun toekomstige teamgenoten.
Mitchell van Waveren maakte de eerste ‘trainfie’. Daarop zien we de Rohda-captain bezig aan een duurloop ter hoogte van ons sportpark De Broekvelden, volgens Mitchell ‘het mooiste voetbalcomplex van de regio’. Linstra en Peter van Holstein, de nieuwe trainer van het 2e elftal, zijn enthousiast over deze geïmproviseerde presentatie. ,,Wij hopen dat de spelers elkaar aansteken om zo fit mogelijk aan de start van het nieuwe seizoen te staan.’’
Zelf werkt Linstra aan zijn fysieke fitheid door op de fiets naar zijn werk te gaan en te voetballen met zijn zoon.
Voor juni staat er voor de selectie nog een aantal veldtrainingen op het programma. Vanwege de coronacrisis is het nog niet zeker of die door mogen gaan.

Bekijk hier enkele trainfies.


Laatste nieuwsberichten

Jeugd mag blijven trainen, verdere beperkingen voor senioren

5 november 2020 | Corona updates | Nieuws

Helaas, het is al winterstop. De competitie voor zowel jeugd als senioren wordt op z’n vroegst op zaterdag 16 januari 2021 hervat. In dat geval is het de bedoeling dat we tot eind juni 2021 doorvoetballen. Jeugd Maar goed, zover is het nog niet. Tussentijds kan er nog van alles gebeuren. Voor nu geldt dat…

Oeuvreprijs voor Arie Plomp bij Rohda’76

24 november 2020 | Nieuws

Arie Plomp is maandag 23 november benoemd tot vrijwilliger van het jaar bij Rohda’76. De onderscheiding voor het 78-jarige erelid geldt vooral als een oeuvreprijs. Want wie de conduitestaat van de nijvere vrijwilliger uitpluist, komt tot een indrukwekkende opsomming. Tal van functies Als medeoprichter stond zijn naam op het geboortekaartje van Rohda’76. In bijna 45…

Korte impressie van de algemene ledenvergadering

24 november 2020 | Nieuws

Een kleine 20 betrokken leden zetten hun naam op de presentielijst van de algemene ledenvergadering (in coronaproofsetting) op maandag 23 november 2020. De aanwezigen hielden een minuut stilte voor de (oud)leden die Rohda’76 zijn ontvallen, te weten Jan Blijleven, Arie Blijleven, Ruben Plu, Piet Groot en Piet den Boer. Lief en leed liggen dicht bij…

ALV van 23 november in de kantine

21 november 2020 | Nieuws

Het hing er nog in welke vorm de algemene ledenvergadering van maandag 23 november zou worden gehouden: in de kantine of online. Omdat zich minder dan 30 leden hebben aangemeld, vindt de vergadering ‘gewoon’ in de kantine plaats. Uiteraard houden de aanwezigen een onderlinge afstand van 1,5 meter aan. Secretaris Piet Spannemaker heeft een setje…

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie