0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geen jeugdlid en toch meetrainen? Dat kan bij Rohda’76

Geen jeugdlid en toch meetrainen? Dat kan bij Rohda’76

Door Ad van den Herik | 6 mei 2020 | Nieuws

Rohda’76 geeft graag gehoor aan de oproep van het kabinet en de gemeente om ook niet-jeugdleden tot 19 jaar mee te laten trainen. Dat kan met ingang van maandag 11 mei op sportpark De Broekvelden.

Even wennen

De jeugdtrainers, -spelers en -speelsters van Rohda’76 hebben inmiddels ervaring opgedaan met ‘het nieuwe trainen’. Daar komt nogal wat bij kijken. De jeugd tot 13 jaar hoeft tijdens de training niet te letten op een onderlinge afstand van 1,5 meter. In de leeftijd van 13-19 jaar speelt die beperking wel. Dat vraagt dus om aangepaste trainingsvormen. ,,Het was even wennen, maar het is goed te doen’’, verwoordt Eddie Plomp (technische zaken bij de jeugd) de eerste ervaringen.

Stuur een mail

Jongens en meisjes tot 19 jaar, en die geen lid zijn van Rohda’76, mogen met ingang van maandag 11 mei meetrainen. Zij moeten zich wel van tevoren opgeven. Eddie Plomp legt uit hoe dat in zijn werk gaat. ,,Wie mee wil trainen kan een mailtje sturen naar jeugd@rohda76.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd. Wij nemen dan contact op en kijken bij welk elftal deze jongere kan meetrainen. Uiteraard bespreken we dan ook de veiligheidsvoorschriften en hygiëneregels.’’ Deze manier van aanmelden geldt ook voor vrienden en vriendinnen van Rohda-spelers en -speelsters. Ook die moeten eerst een mailtje sturen.

Sporten is belangrijk

Rohda’76 vindt het belangrijk dat jongeren kunnen sporten en heeft daarom haar accommodatie ook beschikbaar gesteld voor activiteiten die de buurtsportcoaches organiseren. Het is niet toegestaan om het sportcomplex te betreden buiten de jeugdtrainingen van Rohda’76 en eventuele activiteiten van de buurtsportcoaches.


Laatste nieuwsberichten

Jeugd mag blijven trainen, verdere beperkingen voor senioren

5 november 2020 | Corona updates | Nieuws

Helaas, het is al winterstop. De competitie voor zowel jeugd als senioren wordt op z’n vroegst op zaterdag 16 januari 2021 hervat. In dat geval is het de bedoeling dat we tot eind juni 2021 doorvoetballen. Jeugd Maar goed, zover is het nog niet. Tussentijds kan er nog van alles gebeuren. Voor nu geldt dat…

Oeuvreprijs voor Arie Plomp bij Rohda’76

24 november 2020 | Nieuws

Arie Plomp is maandag 23 november benoemd tot vrijwilliger van het jaar bij Rohda’76. De onderscheiding voor het 78-jarige erelid geldt vooral als een oeuvreprijs. Want wie de conduitestaat van de nijvere vrijwilliger uitpluist, komt tot een indrukwekkende opsomming. Tal van functies Als medeoprichter stond zijn naam op het geboortekaartje van Rohda’76. In bijna 45…

Korte impressie van de algemene ledenvergadering

24 november 2020 | Nieuws

Een kleine 20 betrokken leden zetten hun naam op de presentielijst van de algemene ledenvergadering (in coronaproofsetting) op maandag 23 november 2020. De aanwezigen hielden een minuut stilte voor de (oud)leden die Rohda’76 zijn ontvallen, te weten Jan Blijleven, Arie Blijleven, Ruben Plu, Piet Groot en Piet den Boer. Lief en leed liggen dicht bij…

ALV van 23 november in de kantine

21 november 2020 | Nieuws

Het hing er nog in welke vorm de algemene ledenvergadering van maandag 23 november zou worden gehouden: in de kantine of online. Omdat zich minder dan 30 leden hebben aangemeld, vindt de vergadering ‘gewoon’ in de kantine plaats. Uiteraard houden de aanwezigen een onderlinge afstand van 1,5 meter aan. Secretaris Piet Spannemaker heeft een setje…

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie