0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geen jeugdlid en toch meetrainen? Dat kan bij Rohda’76

Geen jeugdlid en toch meetrainen? Dat kan bij Rohda’76

Door Ad van den Herik | 6 mei 2020 | Nieuws

Rohda’76 geeft graag gehoor aan de oproep van het kabinet en de gemeente om ook niet-jeugdleden tot 19 jaar mee te laten trainen. Dat kan met ingang van maandag 11 mei op sportpark De Broekvelden.

Even wennen

De jeugdtrainers, -spelers en -speelsters van Rohda’76 hebben inmiddels ervaring opgedaan met ‘het nieuwe trainen’. Daar komt nogal wat bij kijken. De jeugd tot 13 jaar hoeft tijdens de training niet te letten op een onderlinge afstand van 1,5 meter. In de leeftijd van 13-19 jaar speelt die beperking wel. Dat vraagt dus om aangepaste trainingsvormen. ,,Het was even wennen, maar het is goed te doen’’, verwoordt Eddie Plomp (technische zaken bij de jeugd) de eerste ervaringen.

Stuur een mail

Jongens en meisjes tot 19 jaar, en die geen lid zijn van Rohda’76, mogen met ingang van maandag 11 mei meetrainen. Zij moeten zich wel van tevoren opgeven. Eddie Plomp legt uit hoe dat in zijn werk gaat. ,,Wie mee wil trainen kan een mailtje sturen naar jeugd@rohda76.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd. Wij nemen dan contact op en kijken bij welk elftal deze jongere kan meetrainen. Uiteraard bespreken we dan ook de veiligheidsvoorschriften en hygiëneregels.’’ Deze manier van aanmelden geldt ook voor vrienden en vriendinnen van Rohda-spelers en -speelsters. Ook die moeten eerst een mailtje sturen.

Sporten is belangrijk

Rohda’76 vindt het belangrijk dat jongeren kunnen sporten en heeft daarom haar accommodatie ook beschikbaar gesteld voor activiteiten die de buurtsportcoaches organiseren. Het is niet toegestaan om het sportcomplex te betreden buiten de jeugdtrainingen van Rohda’76 en eventuele activiteiten van de buurtsportcoaches.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie