0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gretige Rohda-selectie springt in de kicksen

Gretige Rohda-selectie springt in de kicksen

Door Ad van den Herik | 27 mei 2020 | Nieuws

Voor de eerste training onder leiding van de nieuwe trainers Arjen Linstra en Peter van Holstein sprongen dinsdagavond 26 mei 33 gretige spelers in de voetbalkicksen. Op het kunstgrasveld begonnen zij aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021. In de afgelopen weken hielden de Rohda-spelers hun conditie op peil met individuele oefeningen in de kamer, tuin en op straat. Nu konden zij zich voor het eerst in ruim tweeënhalve maand weer uitleven op het veld en de bal laten rollen. Met uiteraard de beperking van een onderlinge afstand van anderhalve meter. Dus geen duels en partijspelen.
Deze eerste trainingsperiode eindigt op donderdag 9 juli. Na het zomerreces beginnen de mannen weer op donderdag 6 augustus. Ook de nieuwkomers Chris Moors, Daniel van Leeuwen (beiden Bernardus), Julian Tamse (Sportlust’46), Rick Vogels en Jorg Schreuders (beiden Alphense Boys) trainden al mee op sportpark De Broekvelden.

Foto’s: Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie