0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Herstart selectie op dinsdag 26 mei

Herstart selectie op dinsdag 26 mei

Door Ad van den Herik | 19 mei 2020 | Nieuws

De lagere elftallen hebben hun eerste ‘coronatrainingen’ er al op zitten, de selectie volgt op dinsdag 26 mei. Niet onder leiding van Willem van Vegten en Freek van Leeuwen. De twee stonden vanwege de abrupte afsluiting van het voetbalseizoen, in maart voor de laatste keer namens Rohda’76 op het veld. Het bestuur zoekt nog naar een geschikt moment om van de twee vertrekkende trainers op gepaste wijze afscheid te nemen, net als van de spelers die de selectie verlaten.
De komende trainingenreeks nemen de nieuwe selectietrainers Arjen Linstra (1e) en Peter van Holstein (2e) voor hun rekening. Niet zo vreemd, want de voetballessen gelden eigenlijk al als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021. Tot en met donderdag 9 juli trainen de spelers iedere dinsdag- en donderdagavond, met uitzondering van dinsdag 16 en donderdag 18 juni.
Linstra en Van Holstein moeten improviseren: ,,De trainingen zullen natuurlijk aangepast zijn vanwege de coronamaatregelen. We houden dus rekening met een onderlinge afstand van anderhalve meter. En duels en partijspelen zijn uitgesloten.’’
Ook de nieuwkomers Chris Moors, Daniel van Leeuwen (beiden Bernardus), Julian Tamse (Sportlust’46), Rick Vogels en Jorg Schreuders (beiden Alphense Boys) trainen mee en maken zo kennis met hun nieuwe teamgenoten. Tot half juni is de begintijd 21.15 uur. Daarna mogelijk vroeger.
Na het zomerreces start het tweede deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen op donderdag 6 augustus.

Foto Arjen Linstra en Peter van Holstein

Archieffoto: aanvoerder Van Waveren in actie tegen NSV


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie