0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ukkies dartelen bij Rohda’76

Ukkies dartelen bij Rohda’76

Door Ad van den Herik | 10 mei 2020 | Nieuws

In navolging van de jeugdelftallen, zijn nu ook de zogenaamde ukkies gestart met ‘trainen’. Hier mogen 4- en 5-jarigen iedere zaterdagochtend van 10.00-11.00 uur gratis aan meedoen. Jongens en meisjes, leden en niet-leden. Hun ouders zetten de kinderen af op de parkeerplaats en halen ze na afloop weer op. Langs de lijn staan geen ouders.
Ard Hoogendoorn en Berna Roorda brengen namens Rohda’76 de kinderen de eerste beginselen van de voetbalsport bij. Dat doen zij op een luchtige en speelse manier, zodat de ukkies zich snel op hun gemak voelen. Wie dat wil mag een vriendje of vriendinnetje meenemen. Het gaat in totaal om tien zaterdagochtendtrainingen. Ouders die meer willen weten of hun kind willen aanmelden voor de ukkietrainingen, kunnen bellen met jeugdcoördinator Ard Hoogendoorn: 06-34949431 of een mail sturen naar jeugd@rohda76.nl.

Training voor senioren
Beetje bij beetje én met de nodige aanpassingen, komt het verenigingsleven bij Rohda’76 weer langzaam op gang. Naast de jeugdelftallen en de ukkies, gaan binnenkort ook de senioren weer het trainingsveld op. Die moeten rekening houden met beperkende omstandigheden, waaronder het aanhouden van een onderlinge afstand van 1,5 meter. Inmiddels hebben ook diverse jongeren gehoor gegeven aan de oproep van Rohda’76 om als niet-jeugdlid mee te gaan trainen met de Rohda-jeugdelftallen.

Foto-onderschrift: De ukkies in actie op zaterdagmorgen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie