0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wanted: nog meer voetbalmeiden bij Rohda’76

Wanted: nog meer voetbalmeiden bij Rohda’76

Door Annemiek van der Meer | 16 mei 2020 | Nieuws
Wel vijftig meisjes hebben wekenlang uitgekeken tot ze weer naar hun cluppie mochten. Ze voetballen allemaal bij Rohda’76. Ze zijn 5 of 9 jaar. Of 15 of 19 jaar. Of ergens daar tussenin. Ze hebben hun eerste training er weer op zitten. Hebben het gras weer geroken, pionnen omspeeld, uit alle macht de bal een knal gegeven. Zuivere passes geoefend, tweebenig gedribbeld en de rechterbovenhoek gezocht. Of het allemaal nog lukte? Ach joh, ze mochten weer voetballen! Ze hebben elkaar weer gezien, ze hebben gelachen en volop genoten.
Nog leuker
Die vijftig meiden hebben het goed naar hun zin bij Rohda’76. Maar het wordt nog leuker als er nog meer meisjes mee gaan voetballen. Iedereen mag in deze tijd meetrainen bij Rohda’76. Of je nou officieel lid bent of niet. Of nog niet 😉. Je stuurt een berichtje naar jeugd@rohda76.nl en dan mag je zo meedoen. Misschien vind je het wel zo leuk dat je volgend seizoen mee wil doen in de competitie! Je bent van harte welkom, want hoe meer meiden, hoe meer lol. Roep je zus, je buurmeisje en je vriendinnen bij elkaar en kom lekker bij Rohda voetballen!
 

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie