0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bjorn Remmerswaal: opvallende nieuwkomer in Rohda-selectie

Bjorn Remmerswaal: opvallende nieuwkomer in Rohda-selectie

Door Ad van den Herik | 5 juni 2020 | Nieuws

,,Een leuke vereniging waar je met respect wordt behandeld en waar ik altijd hartelijk ontvangen ben. En daar ben ik gevoelig voor.’’ Die motivatie voert Bjorn Remmerswaal aan voor zijn overstap van een vriendenteam bij ESTO (6) naar de selectie van Rohda’76.

Bekendheid
Hoewel de 31-jarige Bjorn vanaf zijn 5e jaar bij ESTO op de ledenlijst stond, heeft hij ook bij Rohda’76 de nodige voetsporen achtergelaten. ,,Een jaar of zes, zeven geleden ben ik trainer-coach geweest van C1 en D1. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Sommige spelers zitten nu ook in de selectie’’, vertelt de geboren Bodegraver. Vanuit zijn professie geniet hij ook enige landelijke bekendheid als acteur en presentator. Zo vervulde hij een rol in de bioscoopfilm Whitestar (nu op Netflix te zien) en drie jaar presenteerde hij het programma Inside E Sports op Fox Sports. Als ondernemer runt hij een mediaproductiebedrijf.

Shinen
Inmiddels heeft Bjorn er al een paar trainingen op zitten op De Broekvelden. ,,Een leuke persoonlijkheid die mij het vertrouwen geeft’’, zo omschrijft Bjorn trainer Arjen Linstra, ook nieuw bij onze vereniging.
In het verleden kende de aanwinst nogal wat blessureleed, waardoor hij bij ESTO niet lang deel uitmaakte van de selectie. Van die fysieke ongemakken hoopt de spits gevrijwaard te blijven bij zijn nieuwe club. Hij rekent er dan ook dat hij slaagt bij Rohda’76 en een basisplaats verovert in de hoofdmacht. ,,In alles wat ik doe, probeer ik het beste uit mezelf te halen. Ik hoop dat ik ga shinen als een gek.’’

Foto-onderschrift: Bjorn in actie namens ESTO 6.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie