0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bjorn Remmerswaal: opvallende nieuwkomer in Rohda-selectie

Bjorn Remmerswaal: opvallende nieuwkomer in Rohda-selectie

Door Ad van den Herik | 5 juni 2020 | Nieuws

,,Een leuke vereniging waar je met respect wordt behandeld en waar ik altijd hartelijk ontvangen ben. En daar ben ik gevoelig voor.’’ Die motivatie voert Bjorn Remmerswaal aan voor zijn overstap van een vriendenteam bij ESTO (6) naar de selectie van Rohda’76.

Bekendheid
Hoewel de 31-jarige Bjorn vanaf zijn 5e jaar bij ESTO op de ledenlijst stond, heeft hij ook bij Rohda’76 de nodige voetsporen achtergelaten. ,,Een jaar of zes, zeven geleden ben ik trainer-coach geweest van C1 en D1. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Sommige spelers zitten nu ook in de selectie’’, vertelt de geboren Bodegraver. Vanuit zijn professie geniet hij ook enige landelijke bekendheid als acteur en presentator. Zo vervulde hij een rol in de bioscoopfilm Whitestar (nu op Netflix te zien) en drie jaar presenteerde hij het programma Inside E Sports op Fox Sports. Als ondernemer runt hij een mediaproductiebedrijf.

Shinen
Inmiddels heeft Bjorn er al een paar trainingen op zitten op De Broekvelden. ,,Een leuke persoonlijkheid die mij het vertrouwen geeft’’, zo omschrijft Bjorn trainer Arjen Linstra, ook nieuw bij onze vereniging.
In het verleden kende de aanwinst nogal wat blessureleed, waardoor hij bij ESTO niet lang deel uitmaakte van de selectie. Van die fysieke ongemakken hoopt de spits gevrijwaard te blijven bij zijn nieuwe club. Hij rekent er dan ook dat hij slaagt bij Rohda’76 en een basisplaats verovert in de hoofdmacht. ,,In alles wat ik doe, probeer ik het beste uit mezelf te halen. Ik hoop dat ik ga shinen als een gek.’’

Foto-onderschrift: Bjorn in actie namens ESTO 6.


Laatste nieuwsberichten

Jeugd mag blijven trainen, verdere beperkingen voor senioren

5 november 2020 | Corona updates | Nieuws

Helaas, het is al winterstop. De competitie voor zowel jeugd als senioren wordt op z’n vroegst op zaterdag 16 januari 2021 hervat. In dat geval is het de bedoeling dat we tot eind juni 2021 doorvoetballen. Jeugd Maar goed, zover is het nog niet. Tussentijds kan er nog van alles gebeuren. Voor nu geldt dat…

Oeuvreprijs voor Arie Plomp bij Rohda’76

24 november 2020 | Nieuws

Arie Plomp is maandag 23 november benoemd tot vrijwilliger van het jaar bij Rohda’76. De onderscheiding voor het 78-jarige erelid geldt vooral als een oeuvreprijs. Want wie de conduitestaat van de nijvere vrijwilliger uitpluist, komt tot een indrukwekkende opsomming. Tal van functies Als medeoprichter stond zijn naam op het geboortekaartje van Rohda’76. In bijna 45…

Korte impressie van de algemene ledenvergadering

24 november 2020 | Nieuws

Een kleine 20 betrokken leden zetten hun naam op de presentielijst van de algemene ledenvergadering (in coronaproofsetting) op maandag 23 november 2020. De aanwezigen hielden een minuut stilte voor de (oud)leden die Rohda’76 zijn ontvallen, te weten Jan Blijleven, Arie Blijleven, Ruben Plu, Piet Groot en Piet den Boer. Lief en leed liggen dicht bij…

ALV van 23 november in de kantine

21 november 2020 | Nieuws

Het hing er nog in welke vorm de algemene ledenvergadering van maandag 23 november zou worden gehouden: in de kantine of online. Omdat zich minder dan 30 leden hebben aangemeld, vindt de vergadering ‘gewoon’ in de kantine plaats. Uiteraard houden de aanwezigen een onderlinge afstand van 1,5 meter aan. Secretaris Piet Spannemaker heeft een setje…

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie