0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO13-1 Een raar seizoen

MO13-1 Een raar seizoen

Door Annemiek van der Meer | 9 juli 2020 | Wedstrijdverslagen

De meiden van de MO13 hadden vandaag hun laatste training. Het was een raar seizoen, maar ze waren blij dat ze nog een paar weken extra hebben kunnen voetballen. Van de laatste training hebben ze wel een feestje gemaakt. Lekker kliederen en dollen met flessenvoetbal! Het was dan niet echt een zonnige zomeravond, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd hard gelopen, ze kregen het vanzelf wel warm, en blijft het toch altijd leuk om met water te spelen. De training had ook een afscheid in zich. Joyce stopt met voetballen, en Dune gaat verhuizen. Zij gaat verder voetballen bij Vitesse ’22 in Castricum. Mochten we in het nieuwe seizoen een tegenstander voor een vriendschappelijke wedstrijd nodig hebben, dan weten we waar we aan gaan kloppen!

Na afloop werden de trainers bedankt voor hun inzet, kregen de meiden nog wat lekkers en een aandenken aan het afgelopen seizoen. Op naar een nieuw seizoen, waarin we hopelijk weer een mooie competitie in gaan!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie