0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76: forse nederlaag met perspectief

Rohda’76: forse nederlaag met perspectief

Door Ad van den Herik | 12 juli 2020 | Wedstrijdverslagen

Ondanks de 8-1 oefennederlaag bij CVC Reeuwijk toonde trainer Arjen Linstra zich niet ontevreden over zijn elftal. ,,Vooral in de eerste helft stond het elftal organisatorisch goed.’’ De Koudekerkse oefenmeester zag vanuit de dug-out dat zijn ploeg voor de rust twee tegendoelpunten incasseerde, waarvan eentje uit een strafschop: 2-0. ,,Twee onnodige goals’’, meende Linstra. In het oefenpotje toonde het versterkte CVC zich de bovenliggende partij. Het was vooral aan twee spectaculaire reddingen van keeper Luc Spannemaker te danken dat de score voor de rust niet verder opliep. Aanvallend kwamen de blauwhemden er nauwelijks aan te pas. Alleen een vrije trap van de van Alphense Boys overgekomen Rick Vogels ging rakelings langs de paal.
Ook na de thee speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op de helft van Rohda’76. De thuisclub liep vlotjes weg naar 4-0, voordat Daniël Poot na een goed lopende Rohda-aanval wat terugdeed: 4-1. Uiteindelijk moest invaldoelman Tim van Jaarsveld nog vier keer de gang naar het net maken: 8-1. Linstra zag in Tygo Zwaan zijn uitblinker. Aan de uitslag tilde hij niet al te zwaar. De nieuwkomer bij Rohda’76 vindt het vooral fijn dat hij in de achterliggende weken niet alleen veel trainde, maar zijn spelers ook nog in wedstrijdverband aan de gang zag. ,,Daardoor hebben we een voorsprong, omdat ik inmiddels alle namen van de spelers weet en hun kwaliteiten ken. Dat is een meerwaarde als we straks op 6 augustus weer beginnen.’’

Foto-onderschrift: Anwar Boussajra schermt namens Rohda’76 de bal af. Foto André van Egdom.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie