0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 zwaait vertrekkende trainers uit

Rohda’76 zwaait vertrekkende trainers uit

Door Ad van den Herik | 25 juli 2020 | Nieuws

Dat Willem van Vegten en Freek van Leeuwen Rohda’76 verlaten was al geruime tijd bekend, maar door de coronacrisis lukte het niet eerder om afscheid van de twee trainers te nemen. Dat gebeurde zaterdag 25 juli. Beide afzwaaiers hebben een mooie staat van dienst bij onze vereniging. Willem trainde en coachte twee jaar onze hoofdmacht en daarvoor had hij drie seizoenen onze hoogste jeugdteams onder zijn hoede met onder andere een kampioenschap van JO17. Na de zomervakantie gaat Willem aan de slag bij JO19 van RVC’33.
Freek had het drie seizoenen voor het zeggen bij het tweede elftal. Het afgelopen seizoen presteerden hij en zijn spelers uitstekend. Bij het afbreken van de competitie voerde het tweede elftal de ranglijst aan. En Freek neemt afscheid met een promotie, want op verzoek van Rohda’76 kende de KNVB het elftal een plekje toe in de reserve derde klas.
Freek gaat in het nieuwe seizoen aan de slag als trainer van Zevenhoven 2. In aanwezigheid van spelers van het eerste en tweede elftal sprak voorzitter Arjan Griffioen de twee coaches toe, bedankte hen voor hun inspanningen en overhandigde een presentje namens onze club. En uiteraard wenste hij de twee aimabele mannen alle succes toe bij het vervolg van hun trainersloopbaan.

Foto-onderschrift: Freek van Leeuwen (l) en Willem van Vegten. Foto Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie