0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Teun penseelt er lustig op los

Teun penseelt er lustig op los

Door Ad van den Herik | 22 juli 2020 | Nieuws

Vrijwilligers. Een vereniging kan niet zonder deze onbezoldigde werkers. Gelukkig heeft Rohda’76 er veel van. Wat ze doen? Een scala aan taken en klussen: kleedkamers schoonmaken, bardiensten draaien, bestuurs- en/of commissiewerk, wedstrijden fluiten, het terras aanvegen, sponsoren werven, rijden bij uitwedstrijden, lijnen trekken, activiteiten organiseren, inkopen voor de kantine, onderhoudsklusjes, actualiseren van de website, bijhouden Facebook, tegenstanders ontvangen, pupillen trainen, ledenadministratie, notulen maken, tenues wassen, elftalleider. En nog veel, heel veel meer.
Zelfs in de vakantieperiode vragen sommige taken nog een hands-on-mentaliteit. Het resultaat van die ijver van onze stille werkers zie je als je na de vakantie ons sportcomplex betreedt. ,,Ik heb de binnen- en buitenboel van de kantine geverfd’’, meldt Teun van der Steen trots met een kwast in de hand. De gepensioneerde schilder pimpt momenteel de kleuren van de dug-outs op. ,,En voor 1 augustus schilder ik de banken van de tribune nog’’, meldt de aanpakker die al sinds jaar en dag in touw is voor onze club. Trouwens, ook zonder een pot verf maakt Teun zich verdienstelijk, want onlangs heeft hij de dakgoten van de kantine schoongemaakt en het dak boven de kleedkamers aangeveegd. ,,Dat was een hele klus’’, besluit Teun.

Foto-onderschrift: De voorovergebogen Teun van der Steen verft de dug-outs.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie