0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO15 legt Voorschoten over de knie

MO15 legt Voorschoten over de knie

Door Annemiek van der Meer | 30 augustus 2020 | Wedstrijdverslagen

Back in the game! Eindelijk is het weer zo ver, er kan weer gevoetbald worden. Na een half jaar niet spelen staan de meiden weer te trappelen. De MO15 is het nu geworden, we zijn een leeftijdsklasse opgeschoven. Het team is versterkt met Wende, maar verder spelen de meiden al een paar seizoenen samen. De bekercompetitie start met een uitwedstrijd tegen Voorschoten. Omdat de MO13 nog vrij is, spelen Fleur en Tamar ook met ons mee, zo zitten we ruim in de reserves.

Met al onze speelsters leggen we Voorschoten direct over de knie. Rohda begint namelijk heel aanvallend en scoort snel. Voorschoten geeft echt wel weerstand, maar de Rohda-meiden scoren aan de lopende band. Het is te merken dat het team al langer samen is, ze werken hard en goed samen. Met de rust is het al 0-7. In de tweede helft krijgen we het wat zwaarder, de conditie is nog niet helemaal wat het zou moeten zijn. Maar we blijven Voorschoten ruim de baas en de eindscore komt uit op 0-11. Met hulp, inzet en aangeven van Esmee, Wende, Tamar, Tessel, Yfke, Maaike, Noa en Esther zorgden Sophie (4), Joanne (2), Anouk, Melissa, Fleur, Emma en Sam voor de doelpunten.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie