0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 mag niet mopperen

Rohda’76 mag niet mopperen

Door Ad van den Herik | 30 augustus 2020 | Wedstrijdverslagen

In de eerste poulewedstrijd voor de KNVB-beker mocht Rohda’76 met een 1-1 einduitslag tegen HPSV niet mopperen. In het Haagse Zuiderpark domineerde vooral de thuisclub. Dat het halverwege de wedstrijd nog 0-0 stond, was vooral te danken aan Luc Spannemaker. Met enkele fraaie reddingen behoedde de jonge doelman zijn ploeg voor een achterstand. ,,Na rust stond het elftal iets beter, maar qua kansen en veldspel zeg ik dat we een punt gestolen hebben’’, analyseerde trainer Arjen Linstra na afloop.
Tegen de verhouding kwam Rohda’76 net na rust op voorsprong. Alleen voor de Haagse keeper legde Daniël van Leeuwen de bal op Jeroen Schouten. De aanvaller met de kastanjebruine kuif pakte dat presentje dankbaar uit: 0-1. De hoerastemming in het Bodegraafse kamp duurde slechts kort, want de gastheren herstelden vrij snel het evenwicht: 1-1, tevens de eindstand.
Komende zaterdag 5 september ontvangt Rohda’76 derdeklasser HBSS. De Schiedammers wonnen hun eerste wedstrijd vrij eenvoudig van Naaldwijk met 3-0. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Jeroen Schouten zorgde voor de 0-1. Foto Piet Spannemaker


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Jumbo
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie