0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Voetbaldriedaagse gestart met ruim 80 kinderen

Voetbaldriedaagse gestart met ruim 80 kinderen

Door Ad van den Herik | 25 augustus 2020 | Nieuws

Ruim 80 kinderen begonnen dinsdagochtend 25 augustus aan de voetbaldriedaagse bij Rohda’76. Op sportpark De Broekvelden krijgen kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar allerlei voetbal- en spelvormen aangeboden door de trainers van voetbalschool Soccerdream en Rohda-vrijwilligers. Natuurlijk om nog beter met een bal overweg te kunnen, maar bovenal om plezier te beleven. ,,Toen we hoorden dat vanwege de coronacrisis de Vakantiespelen niet door konden gaan, hebben wij direct gekeken wat wij als Rohda’76 kunnen doen om kinderen op een aangename manier bezig te houden in die laatste vakantieweek. En tegen een laagdrempelige eigen bijdrage. Dat zien wij namelijk als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid’’, laat voorzitter Arjan Griffioen onomwonden weten. Samen met locoburgemeester Inge Nieuwenhuizen verrichtte hij de opening van de voetbaldriedaagse. Bij de afsluiting ontvangen alle kinderen nog een herinneringsshirt. De voetbaldriedaagse is mede mogelijk gemaakt door Soccerdream, Stichting BONAZ, Ton Scheerder (o.a. bedrijfskleding) en Goudriaan-Jongerius Bouw. Namens Rohda’76 waren Erik Dijk en Wijno Verweij de trekkers van het evenement.

Foto 1: Opening door Rohda-voorzitter Arjan Griffioen en locoburgemeester Inge Nieuwenhuizen

Foto 2: Kinderen in actie


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie