0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Door in de beker!

Door in de beker!

Door Annemiek van der Meer | 14 september 2020 | Wedstrijdverslagen

De laatste wedstrijd in deze eerste bekerronde voetballen de meiden van de MO15 tegen Lugdunum, uit Leiden. Zoals de meiden zich afgelopen weken aangewend hebben, beginnen we met een vliegende start. Meteen druk zetten, en zo laten weten dat we er zijn. En weer werkt dit: binnen een paar minuten zit het eerste doelpunt er al in. Maaike vangt de bal netjes op, houdt die onder controle en lobt hem van afstand over de keepster. Lekker begin van een mooie reeks. De ballen vliegen Lugdunum om de oren. Met de rust staat het al 7-0. Dat betekent niet dat Lugdunum het niet probeert, maar ze komen niet door onze verdediging van Wende, Rosalin, Yfke en Esmee heen. Keepsters Tessel en Maaike vormen de onneembare sluitpost. Omdat we helemaal compleet zijn, kunnen we ook veel onderling wisselen, zodat iedereen zo fit mogelijk in de wedstrijd blijft. In de tweede helft blijven de meiden elkaar vinden. We profiteren weer optimaal van ons sterkste punt: optreden als een team. De meiden weten elkaar goed te vinden. Vandaar dus de einduitslag van 11-0. Met doelpunten van Maaike, Emma, Sam, Melissa (2), Sophie (2), Joanne (2), Tessel en Luna. Met 26 doelpunten voor en 0 tegen uit drie wedstrijden zijn we door naar de tweede ronde van de beker!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie