0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Eerste thuiswinst voor de MO15!

Eerste thuiswinst voor de MO15!

Door Annemiek van der Meer | 6 september 2020 | Wedstrijdverslagen

Vandaag spelen de meiden van de MO15 hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. TAVV uit Ter Aar komt op bezoek voor onze tweede bekerwedstrijd. Voorafgaand neemt scheidsrechter Rob nog even de nieuwe regels met de teams door, tenslotte zijn we eerstejaars MO15. Maar: we zijn niet een eerstejaarsteam, je kan merken dat onze meiden al een tijdje samen spelen. Ook in deze wedstrijd laten ze veel samenspel zien. Ze spelen veel over, weten elkaar te vinden en nemen elkaars positie over. En dat maakt vaak het verschil met andere teams. TAVV is wel weer een stukje beter dan de tegenstanders van afgelopen week. Maar er wordt hard gewerkt en dat wordt dan ook beloond. Een mooie aanval van Rohda rond Melissa netjes af: 1-0! Na een handsbal krijgen we een penalty, die Sam koelbloedig afmaakt. Dat is de 2-0. Ook de verdediging houdt zich goed staande. TAVV breekt regelmatig door, maar zowel de Rohda-verdedigsters als keepster Tessel zorgen ervoor dat dat geen ‘schade’ oplevert. Na de rust gaan we op dezelfde voet verder. Hard werken, over het hele veld heen. Dan lukt het Sam om een cornerbal het doel in te krullen: 3-0. Vlak voor het eindsignaal geeft Luna haar mooie rentree extra glans met een perfecte voorzet op maat op Sophie, die de wedstrijd afmaakt op 4-0. Een overwinning waar we weer trots op mogen zijn!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie