0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gezocht: versterking voor de Veterinnen van Rohda’76

Gezocht: versterking voor de Veterinnen van Rohda’76

Door Veterinnen | 6 september 2020 | Nieuws

Nu het nieuwe seizoen weer van start is gegaan, zijn ook de Veterinnen van Rohda’76 begonnen met trainen. De Veterinnen zijn dames van alle leeftijden, met en zonder voetbalervaring. Ze zijn hard op zoek naar versterking voor hun team!

 Dit seizoen worden de dames, die trainen en vriendschappelijke wedstrijden spelen, getraind door liefst vier verschillende trainers. Piet Spannemaker, Bert van Dijk, Erik Dijk en Richard Zwanenburg verzorgen om de beurt op donderdagavond een training. De dames trainen een uurtje en beginnen om 19.45uur.

De groep telt nu zo’n vijftien enthousiaste dames, maar wil graag meer voetballende vrouwen aantrekken. De Veterinnen trainen iedere donderdag en proberen een aantal keer per seizoen een oefenwedstrijd in te plannen tegen andere teams. Kun je een keertje een training niet aanwezig zijn? Dan is dat geen probleem. Speciaal voor de Veterinnen is er een lager contributietarief van 115 euro voor een heel seizoen.

Daarvoor krijg je leuke, afwisselende en uitdagende trainingen én een hoop lol. Wie sluit er bij ons aan?!

Informatie bij Annemiek Brandriet: 06 45422688


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie