0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda ’76 MO19-1 tegen Jodan Boys MO19-1

Rohda ’76 MO19-1 tegen Jodan Boys MO19-1

Door Henk Francken | 14 september 2020 | Wedstrijdverslagen

De voorbereiding op de wedstrijd tegen de Jodan Boys verliep niet zo makkelijk als we hoopte. Het begon al met een afzegging van Loïs die de zaterdag daarvoor een ongelukkige val had. Dit gebeurde in een wedstrijd van de MO17, die toen met een hoop afzeggingen kampten. Sharon kan helaas maar om de zaterdag met ons meespelen, de tweede afzegging. Daarna kwam Merel die nogal last kreeg van een blessure. Het werd dus een moeilijke puzzel voor Mehdi. Toen de puzzel bijna rond was melde ook Susan zich nog af. Het drama was nu compleet. Dit bezorgde Mehdi, naar eigen zeggen, slapeloze nachten.


Gelukkig kwam de redding van de MO17. Alienke, Rolinde en Lisa waren degene die ons team kwamen versterken. Mehdi had vlak voor de wedstrijd dan gelukkig de opstelling compleet. Met een aangepaste opstelling, waarin sommige speelsters een iets andere opdracht hadden, konden we aan een warming-up beginnen. Daarna nog even de laatste dingen hadden doorgesproken en konden we aan de wedstrijd beginnen. De lat lag hoog,

We begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Al snel kwam er een mooie pass in de ruimte op Marjolein, die de keeper uitkapte en de bal zachtjes het doel in te tikken. Loïs (andere dan de geblesseerde) stond erbij om te controleren of de bal er wel in ging. 1-0 Even probeerde Loïs het met een schot, maar die belande in de handen van de keeper. Jodan Boys was wakker geschut. Er kwamen verschillende kansen van hun die Vera wist te keren. Een lange bal van Vera kwam helaas bij een speelster van Jodan Boys. Die zag haar kans schoon en schoot de bal achter Vera. 1-1 Jodan Boys creëerde steeds meer kansen. Maar gelukkig gingen die er niet in. Er werden veel ballen door Britt en Alienke veroverd. Een verkeerde terugspeel bal gaf Jodan Boys de kans om te scoren. Hier kon Vera helaas niets aan doen. 1-2 Toch begonnen we toch meer aan te vallen en speelden we meer op de helft van Jodan Boys. Door het verkeerd uitspelen van hun keeper, kwam de bal bij Loïs. Ze had de kans om zelf te schieten, maar zag dat Marjolein er beter voor stond. Een steekballetje naar haar en een harde knal over de keeper in het doel. 2-2 Jodan Boys ging weer in de aanval. Maar onze verdediging ging helaas in de fout, een handsbal vlak voor de 16 meter. (wie dat was vermelden we niet) Uit deze vrije trap maakte Jodan Boys de 2-3. Dit ondanks de geplaatste muur. We waren een beetje ontdaan en werd er slecht overgespeeld in de verdediging. Jodan Boys kreeg de bal en maakt er een ruststand van 2-4 van.


In de rust werden tactieken een beetje aan gepast. Iets meer hoe we gewend waren om te spelen. Het was niet onmogelijk om deze wedstrijd nog om te keren. Jodan Boys hadden de aftrap. We hadden al veel hoekschoppen moeten verwerken en iedere keer ging dit wel goed. Maar na een hoekschop van Jodan Boys, die kort genomen werd, werd in het doel geschoten. 2-5 Al snel na dit doelpunt wisten ze er nog één te maken. 2-6 De laatst 20 minuten gin het spel wat heen en weer. Er was nog een kans van Marjolein, maar helaas bleef de stand 6-2. De scheidrechter heeft helaas een stand van 1-6 doorgegeven, maar dat maakt toch niets uit. We gaan helaas niet verder in de beker. Maar we weten nu wel de echte uitslag en het verhaal erachter. Op naar de competitie.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie