0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 is Kamerik de baas

Rohda’76 is Kamerik de baas

Door Ad van den Herik | 27 september 2020 | Wedstrijdverslagen

Ook de tweede competitiewedstrijd zette Rohda’76 eenvoudig om in een overwinning. Kamerik kwam er op sportcomplex De Broekvelden niet aan te pas: 4-1.
En net als een week eerder tegen Sportief gaf het scorebord al na een kwartier een 2-0 tussenstand aan in het voordeel van Rohda’76. Jeroen Schouten en Steven Holthuijsen wezen hun ploeg de goede weg. Door die vroege voorsprong ebde de gretigheid niet weg bij de Bodegravers. Integendeel. Met fris combinatiespel golfde de ene na de andere aanval in de richting van het Kamerik-doel, zonder dat dit (geldige) doelpunten opleverde. ,,Met de eerste 40 minuten was ik zeer content. We moeten er naar toe groeien om dat langer vast te houden’’, analyseerde trainer Arjen Linstra.
Na een uur spelen was het weer en maakte Daniël van Leeuwen zijn status als goaltjesdief waar: 3-0. Direct daarna profiteerden de bezoekers van een moment van onachtzaamheid in de Rohda-defensie: 3-1.
De blauwhemden tekenden voor het slotakkoord. Met nog luttele minuten op de klok ging invaller Joppe van Veldhuizen onvrijwillig tegen de vlakte binnen de beruchte lijnen: strafschop. En met zo’n buitenkansje weet Van Leeuwen wel raad: 4-1. ,,De tweede helft hebben we volwassen uitgespeeld’’, complimenteerde Linstra zijn jonge ploeg.
Komende zaterdag wacht Rohda’76 een pittige klus, uit bij SCH’44. De ploeg uit Harmelen eindigde in de voorbije (afgebroken) competitie bovenaan en heeft nu – net als Rohda’76 en Zevenhoven – zes punten uit twee wedstrijden.

Foto-onderschrift: Daniël van Leeuwen benut een strafschop en bepaalt de eindstand op 4-1. Foto Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie