0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 klaar voor competitiestart

Rohda’76 klaar voor competitiestart

Door Omar Putzu | 13 september 2020 | Nieuws

Na de 0-0 tegen Naaldwijk zit het bekeravontuur voor Rohda’76 erop. De Bodegravers noteerden – na de 1-1 tegen HPSV en de 2-2 tegen HBSS – het derde gelijke spel op rij. Het team van trainer Arjen Linstra kan zich nu volledig richten op de start van de competitie, uit tegen Sportief in Woerdense Verlaat op zaterdag 19 september.

Net als een week eerder zette de tegenstander Rohda’76 vast op eigen helft. Pas na een half uur lukte het de blauwhemden zich af en toe onder de druk uit te voetballen, zonder echt gevaar te stichten in het Naaldwijkse strafschopgebied.

Ook na de thee bleef de derdeklasser uit Naaldwijk de bovenliggende partij. Desondanks kreeg invaller Steven Holthuijsen de kans om de score te openen. ,,Dat zou onverdiend geweest zijn’’, vond ook Mitchell van Waveren. De Rohda-captain zag wel een bemoedigende ontwikkeling. ,,Net als vorige week tegen HBSS waren wij in het laatste kwartier frisser dan de tegenstander. Dat betekent dat het conditioneel wel goed zit.’’

Foto-onderschrift: Rohda’76 onder druk tegen Naaldwijk. Foto Danny de Vries


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Jumbo
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie