0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » De competitie is eindelijk begonnen voor MO19.

De competitie is eindelijk begonnen voor MO19.

Door Henk Francken | 12 oktober 2020 | Wedstrijdverslagen

Na de laatste wedstijd die we gespeeld hebben, waren twee weken geen wedstrijden. De eerste week dat de competitie begon was er voor ons geen wedstrijd ingepland. De week daarna werd de wedstrijd door de tegenstander afgemeld van wege corona. Dit is een onderwerp wat veel besproken is. Er zijn mensen voor en tegen de maatregelen. Toch hebben we het ook binnen ons team besproken en er ook wat praktisch mee gedaan. (zie de foto)

De eerste wedstrijd van de competitie is tegen Rijnsburgse Boys MO19-1. We waren voor de wedstrijd best wel zenuwachtig. Druk zetten was de opdracht die de meiden meekregen. “Als jullie goed druk zetten, staan jullie met 10 minuten met 3-0 voor” zei Mehdi voor de wedstrijd.
De wedstrijd is begonnen. Gerjanne was de eerste die naar voren ging en een kans kreeg, maar helaas ging de bal voorlangs. Even later kwam Marjolein van de linkerkant opzetten paste de bal voor het doel en Susan tikte hem naar binnen. 1-0. Al snel hierna scoorde Susan de 2-0! Dit was allemaal doordat er goed druk op de tegenstander werd gezet. Na een pass van Brittany schoof Gerjanne de bal achter de keeper. 3-0! Dit gebeurde inderdaad binnen tien minuten. Rijnsburg kreeg meer vat op het spel en kreeg meer kansen. Vera wist er een paar te keren. Maar Rijnsburg scoorde de 3-1. Al snel volgde de 3-2. De wedstrijd begon de andere kant op te gaan. Er werd slordig gespeeld. Jammer genoeg werd het ook 3-3. Net voor het rustsignaal kon Gerjanne nog met behulp van de paal 4-3 te maken. De toeschouwers achter het hek en de toeschouwers thuis (die via de app op de hoogte werden gehouden) voelde de spanning van deze wedstrijd.
Na de rust begonnen we nog slechter. Vanaf de aftrap scoorde Rijnsburg de 4-4. Al snel werd het ook 4-5. We stonden achter. Susan kwam met een mooie pass tussen 2 tegenstanders naar Marjolein, die de 5-5 maakte. Brittany maakte de 6-5. Het einde van de wedstrijd kwam steeds dichterbij. Wanneer klinkt het eindsignaal?? Maar de wedstrijd duurde toch helaas te lang want Rijnsburg scoorde weer en maakte er een eindstand van 6-6 van.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie