0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 laat zich eenvoudig aftroeven

Rohda’76 laat zich eenvoudig aftroeven

Door Ad van den Herik | 11 oktober 2020 | Wedstrijdverslagen

De gretigheid die Rohda’76 ontbeerde, toonde Linschoten wel. De bezoekers wonnen verdiend met 0-4.
Omdat de consul het doorweekte hoofdveld van Rohda’76 niet bespeelbaar achtte, week het team van trainer Arjen Linstra noodgedwongen uit naar het kunstgrasveld. Daar keek het al binnen twee minuten tegen een achterstand aan. In de Rohda-defensie raakte Herman Berends de bal ongelukkig met het hoofd en verraste zijn eigen keeper Luc Spannemaker: 0-1. Binnen vijf minuten was de wedstrijd eigenlijk al beslist. De veel fellere gasten braken door over links en de Rohda-defensie had geen passend antwoord op voorzet: 0-2.
De blauwhemden stelden daar weinig tegenover. Het aanvalsspel oogde voorspelbaar, het tempo lag te laag en de passing was ondermaats. Linschoten, bepaald geen wonderploeg, demonstreerde voor de rust nog twee keer hoe je een counter snel en doeltreffend uitvoert: 0-4. En tot overmaat van ramp zag scheidsrechter Pollé in de tackle van aanvoerder Mitchell van Waveren een rode kaart.
De tweede helft hadden beide ploegen wel schriftelijk af mogen doen. Linschoten vond het best en hoefde niet meer zo nodig, terwijl Rohda’76 aan schadebeperking deed en aanvallend geen vuist kon maken. Zeker niet met een man minder.
Komende zaterdag 17 oktober gaat Rohda’76 op bezoek bij het nog puntloze Bodegraven. Een derby zonder publiek. De wedstrijd tegen de 100-jarige thuisclub begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Rick Vogels in duel. Foto Piet Spannemaker


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie