0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 lijdt leerzame nederlaag

Rohda’76 lijdt leerzame nederlaag

Door Ad van den Herik | 4 oktober 2020 | Wedstrijdverslagen

Binnen vijf minuten wist Rohda’76 de vroeg opgelopen achterstand nog te repareren, maar daarna konden Bodegravers de gedoodverfde titelkandidaat SCH’44 niet meer bijhouden: 4-2. ,,Voor ons was het een leerzame nederlaag. SCH’44 zit op het niveau waar wij naar toe willen. Het is echt een goede ploeg die niet te stoppen was,’’ klonk trainer Arjen Linstra na afloop berustend.
Afgaand op de stand van de ranglijst heette SCH’44 tegen Rohda’76 op voorhand een topper. Beide ploegen hadden immers de eerste twee competitiewedstrijden in winst omgezet. De thuisclub startte furieus en opende binnen twee minuten de score met een rake kopbal: 1-0. Toch had Rohda’76 al snel via aanvoerder Mitchell van Waveren een passend antwoord klaar: 1-1. Maar van de vroege tegengoal had Rohda’76 weinig geleerd, want op bijna identieke wijze – weer een kopbal – nam SCH’44 opnieuw de leiding: 2-1. Een voorsprong die de Harmelense ploeg niet meer uit handen gaf en voor de rust met nog twee doelpunten extra glans gaf: 4-1.
Na de wissel van speelhelft bouwde Linstra wat meer defensieve zekerheden in. Met succes, want in de tweede 45 minuten hoefde doelman Luc Spannemaker niet meer de gang naar het net te maken. Aan de andere kant wist Daniël van Leeuwen met zijn derde seizoenstreffer de nederlaag nog iets draaglijker te maken: 4-2.
Komende zaterdag 10 oktober komt Linschoten naar sportpark De Broekvelden. De wedstrijd zonder publiek begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Trainer Arjen Linstra sprak na afloop over een leerzame nederlaag.


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie