0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 moet improviseren door coronabeperkingen

Rohda’76 moet improviseren door coronabeperkingen

Door Ad van den Herik | 31 oktober 2020 | Nieuws

,,Het is best flink improviseren’’, laat Rohda-trainer Arjen Linstra weten. De Koudekerkse oefenmeester heeft het over de trainingen waarbij hij en de spelers niet alleen rekening moeten houden met een onderlinge afstand van anderhalve meter, maar ook met een maximale groepsgrootte van vier spelers. Dat vraagt om een creatieve aanpak van Linstra en Peter van Holstein (trainer 2e elftal). Zij bedenken toepasbare oefenvormen, maken groepsindelingen, tekenen plattegronden en stellen tijdschema’s op zodat de spelers gefaseerd het veld op komen. ,,Ik denk dat we dit kalenderjaar geen competitiewedstrijden meer spelen, daarom heb ik al een trainingsopzet gemaakt tot half december’’, anticipeert Linstra op de coronamaatregelen.

Foto-onderschrift: Het is voor trainer en spelers van Rohda’76 flink improviseren.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie