0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Supporters kunnen nog luisteren naar hun club op de radio

Supporters kunnen nog luisteren naar hun club op de radio

Door Omar Putzu | 1 oktober 2020 | Nieuws

De nieuwe coronamaatregelen komen weer hard binnen bij de sportclubs. Kantine dicht en geen publiek bij de wedstrijden. Niettemin gaan de competities door. En hoe volg je nu nog de verrichtingen van het 1e elftal van je club? Vooralsnog is het luisteren naar de radio dan een alternatief voor de supporters. Al vele jaren hebben de lokale omroepen op zaterdag en soms ook op zondag een live sportprogramma met reportages van voetbalwedstrijden en andere sportevenementen.

Meer luisteraars
Sport Op Zaterdag is het gezamenlijke live sportprogramma van RTV Gouwestad, BR6 en MidlandFM. Het programma brengt o.a. live de wedstrijden van de voetbalclubs uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. En dat zelfde is ook het geval bij Gouwestad Sport op zondag.
Ook de komende 3 weken, wanneer publiek niet welkom is bij de wedstrijden, zullen de verslaggevers live verslag doen van de wedstrijden. Dit is volgens de richtlijnen van NOC*NSF voorlopig toegestaan. Het is te verwachten dat meer luisteraars zullen afstemmen op de radio. Op zaterdag en zondag zijn de sportprogramma’s te beluisteren van 14.00-17.00 u, zowel in de ether, op de kabel en via internet.

Laten meebeleven
BR6-sportverslaggever André van Egdom: “We gaan ons best doen om de supporters toch nog via de radio de wedstrijd mee te laten beleven. Hoewel je nu als verslaggever in je eentje op de tribune zit of langs de lijn staat, gaan we toch proberen nog wat sfeer over te brengen van de wedstrijd. En voor de goede orde we zijn vrijwilligers die graag iets willen doen voor de supporters die nu thuis moeten blijven!”
Naast hem zijn Wijno Verweij en Koos de Groot BR6-verslaggevers die ook elke zaterdag live verslag doen bij Rohda ’76 en WDS, aangevuld met de Goudse collega’s van RTV Gouwestad. En ook zij zullen dit weekend verslag doen.
Voor het weekend van 3/4 oktober zijn de volgende wedstrijden live op de radio bij BR6 te volgen:
O3/1O: VEP – WDS (met Koos de Groot)
O3/1O: Bodegraven – Woerden (met André van Egdom)
O3/1O: SCH ’44 – Rohda ’76 (met Wijno Verweij)
O4/1O: ESTO – FC IJsselmonde (met André van Egdom)

FM 107.8 in de lucht.
Ziggo: Analoog: FM 103.4
Ziggo: Digitaal: kanaal 917
Rekam – Caiway: FM 98.3
KPN, XS4ALL, NLE: kanaal 1056
Solcon : kanaal 3165
Telfort: kanaal 1065 of 3165
Tele2 : zoeken op menu: Radio Bodegraven BR6
Bericht: Sportredactie BR6


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie