0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kassa! Rabo ClubSupport levert € 1.751 op

Kassa! Rabo ClubSupport levert € 1.751 op

Door Ad van den Herik | 6 november 2020 | Nieuws

Dat tikt lekker aan: Rohda’76 mag €1.751 bijschrijven op haar rekening. Leden en Rohda-sympathisanten brachten hun stem uit op onze vereniging in het kader van de Rabo ClubSupport.

Fraai resultaat

Dit fraaie resultaat gaat Rohda’76 gebruiken om haar accommodatie verder te verduurzamen. Op dat gebied heeft Rohda’76 trouwens al flink wat stappen gezet. Zo zijn de lampen rond het trainingsveld en het kunstgrasveld vervangen door LED-verlichting en is de kantine voorzien van hoog rendementsglas. En er staan nog meer duurzaamheidsmaatregelen op het verlanglijstje, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. ,,Mooi dat veel leden met een Rabo-rekening op Rohda’76 hebben gestemd. Iedereen bedankt daarvoor. Daar spreekt een grote betrokkenheid met de vereniging uit. Het geld krijgt een goede bestemming’’, laat voorzitter Arjan Griffioen verheugd weten.

Acties voor de clubkas

Inmiddels bereiden drie Rohda-vrijwilligers nog andere acties voor die geld op moeten leveren voor de clubkas. Die acties zijn hard nodig, zeker nu we het tot half januari 2021 zonder kantine-inkomsten moeten stellen. Binnenkort hoor je hier meer over. Heb jij goede ideeën of wil je meehelpen bij de organisatie? Daar worden we heel blij van. Laat maar weten via info@rohda76.nl.


Laatste nieuwsberichten

Jeugd mag blijven trainen, verdere beperkingen voor senioren

5 november 2020 | Corona updates | Nieuws

Helaas, het is al winterstop. De competitie voor zowel jeugd als senioren wordt op z’n vroegst op zaterdag 16 januari 2021 hervat. In dat geval is het de bedoeling dat we tot eind juni 2021 doorvoetballen. Jeugd Maar goed, zover is het nog niet. Tussentijds kan er nog van alles gebeuren. Voor nu geldt dat…

Oeuvreprijs voor Arie Plomp bij Rohda’76

24 november 2020 | Nieuws

Arie Plomp is maandag 23 november benoemd tot vrijwilliger van het jaar bij Rohda’76. De onderscheiding voor het 78-jarige erelid geldt vooral als een oeuvreprijs. Want wie de conduitestaat van de nijvere vrijwilliger uitpluist, komt tot een indrukwekkende opsomming. Tal van functies Als medeoprichter stond zijn naam op het geboortekaartje van Rohda’76. In bijna 45…

Korte impressie van de algemene ledenvergadering

24 november 2020 | Nieuws

Een kleine 20 betrokken leden zetten hun naam op de presentielijst van de algemene ledenvergadering (in coronaproofsetting) op maandag 23 november 2020. De aanwezigen hielden een minuut stilte voor de (oud)leden die Rohda’76 zijn ontvallen, te weten Jan Blijleven, Arie Blijleven, Ruben Plu, Piet Groot en Piet den Boer. Lief en leed liggen dicht bij…

ALV van 23 november in de kantine

21 november 2020 | Nieuws

Het hing er nog in welke vorm de algemene ledenvergadering van maandag 23 november zou worden gehouden: in de kantine of online. Omdat zich minder dan 30 leden hebben aangemeld, vindt de vergadering ‘gewoon’ in de kantine plaats. Uiteraard houden de aanwezigen een onderlinge afstand van 1,5 meter aan. Secretaris Piet Spannemaker heeft een setje…

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie