0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kassa! Rabo ClubSupport levert € 1.751 op

Kassa! Rabo ClubSupport levert € 1.751 op

Door Ad van den Herik | 6 november 2020 | Nieuws

Dat tikt lekker aan: Rohda’76 mag €1.751 bijschrijven op haar rekening. Leden en Rohda-sympathisanten brachten hun stem uit op onze vereniging in het kader van de Rabo ClubSupport.

Fraai resultaat

Dit fraaie resultaat gaat Rohda’76 gebruiken om haar accommodatie verder te verduurzamen. Op dat gebied heeft Rohda’76 trouwens al flink wat stappen gezet. Zo zijn de lampen rond het trainingsveld en het kunstgrasveld vervangen door LED-verlichting en is de kantine voorzien van hoog rendementsglas. En er staan nog meer duurzaamheidsmaatregelen op het verlanglijstje, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. ,,Mooi dat veel leden met een Rabo-rekening op Rohda’76 hebben gestemd. Iedereen bedankt daarvoor. Daar spreekt een grote betrokkenheid met de vereniging uit. Het geld krijgt een goede bestemming’’, laat voorzitter Arjan Griffioen verheugd weten.

Acties voor de clubkas

Inmiddels bereiden drie Rohda-vrijwilligers nog andere acties voor die geld op moeten leveren voor de clubkas. Die acties zijn hard nodig, zeker nu we het tot half januari 2021 zonder kantine-inkomsten moeten stellen. Binnenkort hoor je hier meer over. Heb jij goede ideeën of wil je meehelpen bij de organisatie? Daar worden we heel blij van. Laat maar weten via info@rohda76.nl.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie