0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kassa! Rabo ClubSupport levert € 1.751 op

Kassa! Rabo ClubSupport levert € 1.751 op

Door Ad van den Herik | 6 november 2020 | Nieuws

Dat tikt lekker aan: Rohda’76 mag €1.751 bijschrijven op haar rekening. Leden en Rohda-sympathisanten brachten hun stem uit op onze vereniging in het kader van de Rabo ClubSupport.

Fraai resultaat

Dit fraaie resultaat gaat Rohda’76 gebruiken om haar accommodatie verder te verduurzamen. Op dat gebied heeft Rohda’76 trouwens al flink wat stappen gezet. Zo zijn de lampen rond het trainingsveld en het kunstgrasveld vervangen door LED-verlichting en is de kantine voorzien van hoog rendementsglas. En er staan nog meer duurzaamheidsmaatregelen op het verlanglijstje, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. ,,Mooi dat veel leden met een Rabo-rekening op Rohda’76 hebben gestemd. Iedereen bedankt daarvoor. Daar spreekt een grote betrokkenheid met de vereniging uit. Het geld krijgt een goede bestemming’’, laat voorzitter Arjan Griffioen verheugd weten.

Acties voor de clubkas

Inmiddels bereiden drie Rohda-vrijwilligers nog andere acties voor die geld op moeten leveren voor de clubkas. Die acties zijn hard nodig, zeker nu we het tot half januari 2021 zonder kantine-inkomsten moeten stellen. Binnenkort hoor je hier meer over. Heb jij goede ideeën of wil je meehelpen bij de organisatie? Daar worden we heel blij van. Laat maar weten via info@rohda76.nl.


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie