0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwe trainingspakken voor de MO19-1

Nieuwe trainingspakken voor de MO19-1

Door Henk Francken | 5 november 2020 | Nieuws

Met een nieuwe trainer, hoort er natuurlijk ook een nieuwe uitstraling bij. Daarom zijn de meiden actief bezig geweest naar het zoeken van een sponsor voor nieuwe trainingspakken. Deze werd al snel gevonden in een ouder die wel interesse had. Nu moesten alle maten opgegeven worden. (bij sommige meiden nogal gevoelig) Maar uit eindelijk is het wel gelukt. De pakken werden besteld en moesten daarna bedrukt worden. 10 oktober was het eindelijk zover. De pakken konden uitgedeeld worden. Toch is dat in deze coronatijd toch een hele organisatie. Voor wedstrijd tegen Voorschoten MO19-1 werden de pakken uitgedeeld. Gerben Jan van der Lugt was er namens Freek Hypotheken. Hij deelde de trainingspakken uit aan de meiden. Hij had er ook nog één voor de trainer en de begeleider. Daarna werden er nog wat foto’s gemaakt om te laten zien wie de sponsor is en hoe netjes we er nu bij lopen. Dankbaar zijn we zeker, maar we konden dit natuurlijk niet bevestigen met een groepsknuffel.

Al snel moesten we vertrekken naar Voorschoten om onze wedstrijd te spelen. Aangekleed en al vertrokken we richting Voorschoten. 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd kwamen we er aan. In die 20 minuten moesten we warm lopen en het gebruikelijke “Ik moet nog naar de WC”. Kortom we konden ons niet even rustig voorbereiden op de wedstrijd. De scheidsrechter had nog maar net het begin signaal gegeven of met een mooie pass van Brittany op Marjolein, maakte ze de 0-1. Maar al snel was Voorschoten dat de 1-1 maakte. Daarna ging het erg rommelig. Er waren aan de beide kanten weinig kansen. Marjolein kreeg nog een mooie kans, maar miste helaas. Door een goede sliding zorgde Britt ervoor dat Voorschoten niet eens de kans kreeg om richting het doel van Vera te komen. We kregen een hoekschop. Gerjanne wilde de bal erin tikken, maar dit lukte helaas niet. Maar de bal kwam toch bij Marjolein en tikte toch de bal achter de keepster. 1-2! Brittany probeerde het nog een keer van afstand, maar ging naast. Marjolein gaf een mooie pass op Susan en deze bal kwam tegen de keepster. Daar klonk het rustsignaal.

De rust gebeurde gewoon op het veld. Even wat drinken en bespreken dat we meer rust aan de bal moeten hebben. Daar begonnen we dus aan de tweede helft. Brittany paste de bal naar Susan die de bal op haar beurt weer doorpaste naar Marjolein die de bal achter de keepster schoot. Maar helaas het was buitenspel. Marjolein schoot de bal nog een keer over het doel. De keepster van Voorschoten schoot heel slecht uit , waardoor Loïs een mooie kans kreeg. Helaas ging die er ook niet in. Later loste Loïs een schot op doel tegen de keepster. De bal kwam daarna bij Susan die de bal wel het doel in schoot. 3-1!! We hadden de wedstrijd steeds meer onder controle. Brittany gaf een mooie pass tussendoor naar Loïs die daarmee de eindstand van 4-1 maakte. Voorlopig zijn er helaas geen competitiewedstrijden meer, dus zullen er even geen verslagen meer zijn. De meiden proberen wel het wedstrijd ritme vast te houden door regelmatig onderling oefenwedstrijden te spelen. Hoplelijk tot snel.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie