0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Oeuvreprijs voor Arie Plomp bij Rohda’76

Oeuvreprijs voor Arie Plomp bij Rohda’76

Door Omar Putzu | 24 november 2020 | Nieuws

Arie Plomp is maandag 23 november benoemd tot vrijwilliger van het jaar bij Rohda’76. De onderscheiding voor het 78-jarige erelid geldt vooral als een oeuvreprijs. Want wie de conduitestaat van de nijvere vrijwilliger uitpluist, komt tot een indrukwekkende opsomming.

Tal van functies

Als medeoprichter stond zijn naam op het geboortekaartje van Rohda’76. In bijna 45 jaar vervulde Plomp tal van functies, waaronder die van voorzitter (1995-2001), penningmeester, scheidsrechter, lid terreincommissie en lid schoonmaakcommissie. En vanaf 2006 vertegenwoordigde Plomp zijn club in de Stichting BuitenSportVoorzieningen Bodegraven (BSV), de organisatie die tot 2021 de velden beheert. Nu vindt Plomp het welletjes en bouwt hij zijn vrijwilligerswerk bij Rohda’76 af.

Financieel geweten

Door de jaren heen ontpopte Plomp zich ook als het financiële geweten van de vereniging. De opeenvolgende penningmeesters moesten zich altijd terdege voorbereiden op zijn positief-kritische vragen over begroting, jaarrekening, balans en kasstroomschema’s.

In 2008 trad Plomp af als bestuurslid. Als huldebetoon voor zijn jarenlange trouwe dienst werd er toen voor de kantine een plein naar hem vernoemd: het – hoe kan het ook anders – Arie Plompplein.

Foto-onderschrift: Arie Plomp (l) ontvangt van voorzitter Arjan Griffioen de onderscheiding die hoort bij de vrijwilliger van het jaar


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie