0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76: onderlinge wedstrijden vergroten saamhorigheidsgevoel

Rohda’76: onderlinge wedstrijden vergroten saamhorigheidsgevoel

Door Ad van den Herik | 8 november 2020 | Nieuws

JO17 tegen JO19. Of deze: JO10-2 tegen JO9-1. En wat te denken van MO17 tegen JO15-2. Tja, je moet wat nu de KNVB de competitie noodgedwongen ‘on hold’ heeft gezet vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig mogen de jeugdelftallen wel zonder beperkingen blijven trainen én onderlinge wedstrijden spelen op zaterdag.

Gevarieerd programma
En dat laatste gebeurt dan ook volop bij Rohda’76. ,,Ze zijn lekker aan het voetballen’’, meldt Wijno Verweij vanuit de commissiekamer. Hij waakt over de programmering: jongens tegen jongens, meisjes tegen meisjes. Maar ook jongens tegen meisjes. ,,De meisjes van MO17 hebben bijvoorbeeld tegen de jongens van JO15-2 gespeeld’’, weet Verweij.

Opgewassen
Soms zijn de onderlinge krachtsverhoudingen opvallend miniem, soms ook niet. Dat laatste merkte Annemiek van der Meer. De leidster van MO15 zag dat haar speelsters niet waren opgewassen tegen de twee jaar jongere voetballers van JO13 (1-5). ,,Maar we gaan nog wel een keer voor de herkansing,” klinkt Van der Meer strijdlustig.
Komende zaterdag 14 november laat weer een overvol programma onderlinge wedstrijden zien. Goed voor het saamhorigheidsgevoel, maar natuurlijk ziet iedere speler ook weer uit naar het vervolg van de competitie. De KNVB hoopt dat het over twee maanden zover is en mikt op een hervatting op zaterdag 16 januari 2021.

Foto-onderschrift: Onderlinge jeugdwedstrijd bij Rohda’76. Foto Annemiek van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie