0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76: onderlinge wedstrijden vergroten saamhorigheidsgevoel

Rohda’76: onderlinge wedstrijden vergroten saamhorigheidsgevoel

Door Ad van den Herik | 8 november 2020 | Nieuws

JO17 tegen JO19. Of deze: JO10-2 tegen JO9-1. En wat te denken van MO17 tegen JO15-2. Tja, je moet wat nu de KNVB de competitie noodgedwongen ‘on hold’ heeft gezet vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig mogen de jeugdelftallen wel zonder beperkingen blijven trainen én onderlinge wedstrijden spelen op zaterdag.

Gevarieerd programma
En dat laatste gebeurt dan ook volop bij Rohda’76. ,,Ze zijn lekker aan het voetballen’’, meldt Wijno Verweij vanuit de commissiekamer. Hij waakt over de programmering: jongens tegen jongens, meisjes tegen meisjes. Maar ook jongens tegen meisjes. ,,De meisjes van MO17 hebben bijvoorbeeld tegen de jongens van JO15-2 gespeeld’’, weet Verweij.

Opgewassen
Soms zijn de onderlinge krachtsverhoudingen opvallend miniem, soms ook niet. Dat laatste merkte Annemiek van der Meer. De leidster van MO15 zag dat haar speelsters niet waren opgewassen tegen de twee jaar jongere voetballers van JO13 (1-5). ,,Maar we gaan nog wel een keer voor de herkansing,” klinkt Van der Meer strijdlustig.
Komende zaterdag 14 november laat weer een overvol programma onderlinge wedstrijden zien. Goed voor het saamhorigheidsgevoel, maar natuurlijk ziet iedere speler ook weer uit naar het vervolg van de competitie. De KNVB hoopt dat het over twee maanden zover is en mikt op een hervatting op zaterdag 16 januari 2021.

Foto-onderschrift: Onderlinge jeugdwedstrijd bij Rohda’76. Foto Annemiek van der Meer


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie