0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » En de winnaar is… Rohda!!

En de winnaar is… Rohda!!

Door Annemiek van der Meer | 14 december 2020 | Wedstrijdverslagen

Al weken voetballen we al vriendschappelijk tegen elkaar. De meest voor de hand liggende tegenstanders zijn al opgezocht, en dan is het tijd om nog wat creatiever te worden. Dit weekend spelen de meiden van de MO19 van trainer-coach Mehdi samen met de meiden van de MO15 van trainer Mehdi. En Noa vertegenwoordigt daarbij dan ook nog de MO13. Er worden twee teams gemaakt van alle speelsters door elkaar. Het is leuk! De jongere meiden zijn enorm gemotiveerd om te laten zien dat ze niet onder doen voor de groteren. De oudere speelsters zien het als uitdaging om de jongeren te ‘coachen on the job’. Het werkt. Er wordt goed gepraat op het veld, hard gewerkt. Niemand wordt overgeslagen en niemand wordt gespaard. Het is een leuke pot om te kijken, de meiden zijn enorm enthousiast. Iedereen gaat er voor en haalt het beste uit zichzelf. Na twee keer veertig minuten zijn de meiden moe maar heel voldaan. De eindstand is 7-4. Voor Rohda!

Foto’s van René Jansen: https://photos.app.goo.gl/X1N3sqcjMPTbpHVJ7. Tot eind december hier te vinden, daarna worden ze van dit google account verwijderd. Als je redactioneel wat wil gebruiken (nu of later) kan het, maar moet je ze dus wel op tijd downloaden.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie